Ξεκίνησε η Εβδομάδα Μόδας της Τζακάρτα άνοιξη καλοκαίρι του 2014.

Ξεκίνησε στις 18 Οκτωβρίου η Εβδομάδα Μόδας της Ινδονησίας, η οποία πραγματοποιείται στην πρωτεύουσα Τζακάρτα.

Κατά τη διάρκεια των δεκάδων ντεφιλέ θα παρουσιαστεί τι θα φορεθεί την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2014. Η πρώτη κολεξιόν της εβδομάδας ήταν από τον οίκο μόδας M.V Lydia.













«Η πρόθεση της εβδομάδας μόδας της Τζακάρτα είναι να κινηθεί η εγχώρια βιομηχανία μόδας. Δεν προωθούμε μόνο τους σχεδιαστές μόδας αλλά να κάνουμε να λειτουργήσει όλο το σύστημα και να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο. Θέλουμε να μετατρέψουμε την Ινδονησία σε κέντρο μόδας για όλη την περιοχή. Πιστεύω ότι η Ινδονησία έχει πετύχει ήδη αυτόν τον στόχο» επισήμανε η Σβίντα Αλισιαμπάνα, διοργανώτρια της Εβδομάδας Μόδας.

Η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση στη χώρα ήταν το 2008. Τώρα έχει γίνει το σημαντικότερο ετήσιο ραντεβού για τους σχεδιαστές, καθώς τους δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάζουν τη δουλειά τους σε ειδικούς από το χώρο της μόδας που έρχονται από το εξωτερικό.

Στις επτά μέρες, αναμένεται να παρουσιάσουν τη δουλειά τους περισσότεροι από 230 σχεδιαστές και οίκοι μόδας. Άλλοι έξι έχουν έρθει από την Ολλανδία, την Ταϊλάνδη, την Κορέα και την Ιαπωνία.

Πολλά νέα ταλέντα έχουν επίσης την ευκαιρία να δείξουν την πρώτη ή τη δεύτερη ενότητα ρούχων που έχουν σχεδιάσει. Η Εβδομάδα Μόδας της Τζακάρτα ολοκληρώνεται στις 25 Οκτωβρίου.
2013 euronews

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...