Σούπερ Λίγκα: Ο Ατρόμητος 3-0 το Λεβαδειακό

Χωρίς να συναντήσει κανένα απολύτως πρόβλημα ο Ατρόμητος επικράτησε 3-0 του Λεβαδειακού στο εναρκτήριο ματς της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Η ομάδα του Περιστερίου ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς στα πρώτα 15 λεπτά.
Στο διάστημα αυτό πέτυχε δύο γκολ, με τους Ιγκλέσιας και Λαζαρίδη (12΄ και 14΄), με αποτέλεσμα στη συνέχεια της αναμέτρησης να παίξει χωρίς άγχος και να φτάσει άνετα στο «τρίποντο».
Εμφανής η απουσία προπονητή από τον πάγκο των Βοιωτών. Η αποχώρηση του Τάκη Λεμονή, σε συνδυασμό με τη πρόσληψη έμπειρου τεχνικού μέχρι τώρα, δεν επέτρεψε στους «πράσινους» να διεκδικήσουν κάτι καλό στο Περιστέρι. Μοιραία γνώρισαν την 3η εκτός έδρας ήττα (έχουν και μία ισοπαλία) και παρέμειναν στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Τα πράγματα για τους γηπεδούχους είναι σαφώς καλύτερα (σ.σ. βαθμολογικά). Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έχει αρχίσει να συνέρχεται μετά το μέτριο ξεκίνημα που πραγματοποίησε και εκμεταλλευόμενη την έδρα της (3 νίκες, μία ισοπαλία) πέρασε, προσωρινά, στην 3η θέση του πίνακα της Σούπερ Λίγκας.
Εκτός από τα δύο γρήγορα γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι με ισάριθμες κεφαλιές, στο διάστημα του πρώτου μέρου έφτασαν άλλες τρεις φορές κοντά στο 3-0, δύο με το Ναπολεόνι και μία με τον Καραγκούνη. Οι παίκτες του Ατρόμητου απέτυχαν να σκοράρουν και να «κλειδώσουν» τη νίκη από το ημίχρονο.
Ο Ιταλός, όμως, κατάφερε να σκοράρει κατά της πρώην ομάδας του. Από πάσα του Ούμπιντες στο 76΄ ο Ναπολεόνι με πλασέ δε δυσκολεύτ
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...