ΦΩΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-5 Κέρδισε παίκτες, γκολάρα ο Παπασάββας! (vds)

Μετά το 5-1 του πρώτου ματς, ο Ολυμπιακός φιλοδώρησε με άλλα πέντε γκολ τον Φωκικό (5-3) στην Άμφισσα, παίρνοντας «ξεκούραστα» την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας

Οι ποδοσφαιριστής του Μίτσελ, έδειξαν δύο πρόσωπα, ένα σε κάθε ημίχρονο, πολύ καλό στο πρώτο και κακό στο δεύτερο, έστω κι αν κατέβασαν ρυθμούς ενόψει και του επικείμενου ντέρμπι στην Λεωφόρο το ερχόμενο Σάββατο.

Στο πρώτο μέρος, Φουστέρ, Βάις, Ολαϊτάν και Εντινγκά «χτύπησαν» μέσα σε διάστημα μόλις 17 λεπτών, με τον τελευταίο μάλιστα να σημειώνει και το πρώτο του τέρμα με την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Το… κερασάκι για τους Πειραιώτες, έβαλε ο 18χρονος Αντώνη Παπασάββα με ένα εξαιρετικό γκολ, το πέμπτο της ομάδας του.
Μετά το νωθρό ξεκίνημα και το 1-0 (με τον Φράγκο που είχε σκοράρει και στο Καραϊσκάκης) με το οποίο προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι (έπειτα από σοβαρό λάθος του Α.Παπαδόπουλο) η κυριαρχία των νταμπλούχων Ελλάδας ήταν απόλυτη και μετουσιώθηκε σε γκολ, εκ των οποίων τα περισσότερα ήρθαν μέσα από εξαιρετικές συνεργασίες και συνδυασμούς.
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Μίτσελ πέρασε στο ματς τους νεαρούς Σάλιακα (έδειξε αρκετά καλά στοιχεία) και Παπασάββα, οι οποίοι έκαναν το ντεμπούτο τους με τη ανδρική φανέλα των Πειραιωτών.
Οι φίλοι του Ολυμπιακου βρέθηκαν και στην Άμφισσα
Οι φίλοι του Ολυμπιακου βρέθηκαν και στην Άμφισσα
Στην επανάληψη, ο ρυθμός του Ολυμπιακού έπεσε αισθητά, επηρεασμένος προφανώς τόσο από τις αλλαγές όσο και από το ευρύ σκορ με το οποίο προηγούταν.
Οι Πειραιώτες δεν δημιούργησαν και δεν απείλησαν όσο έντονα το έκαναν στο Α' μέρος. Αντιθέτως αμυντικά αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα και δέχθηκαν μάλιστα δύο γκολ (στο γκολ του Ράντι ευθύνεται ο Βούρος ως αριστερό μπακ), με τον Φωκικό να απειλεί ακόμη και για την ισοφάριση.
Τελικά ο Παπασάββας, με το εξαιρετικό γκολ (με «ξερό» σουτ και υπό πίεση έξω από την περιοχή) που σημείωσε έβαλε… φρένο στον ρυθμό των παικτών του Γιώρου Κούτση, με το σκορ να διαμορφώνεται στο τελικό 3-5!
ΣΚΟΡΕΡ: 8' Φράγκος, 51' Ράντι, 76' Αλβάρεζ- 16' Φουστέρ, 23' Bάις, 25' Ολαϊτάν, 33' Εντινγκά, 85' Παπασάββας
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπέτρου (Αθηνών)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΦΩΚΙΚΟΣ (Γ. Κούτσης): Λαντζάνο, Πεχλιβανόπουλος, Καλαγκάνης, Πολυχρονάκης, Αλλά, Σκαρίμπας (69' Ζαχαρόπουλος), Τζέκος, Θέος (77' Γεωργουσόπουλος), Άλβαρεζ (89' Κυριάκης), Ράντι και Φράγκος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Μέγιερι, Σαλίνο (63' Παπάζογλου), Α. Παπαδόπουλος, Μεντζανί, Βούρος, Εντινγκά (46' Παπασάββας), Γιαταμπαρέ, Φουστέρ (46' Σάλιακας), Βάις, Ολαϊτάν, Σέποβιτς.

pηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...