Με φόντο την άνετη πρόκριση και τα πολλά γκολ ο Τραϊανός Δέλλας δείχνει πως θα παρατάξει την ΑΕΚ με διάταξη 4-4-2 απέναντι στον Ηλυσιακό.

Το βάρος πάνω στην επιθετική γραμμή ώστε να «καθαρίσει» από νωρίς και άνετα η ΑΕΚ την πρόκριση στο παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι Ηλυσιακό ρίχνει ο Τραϊανός Δέλλας. Ο τεχνικός της «Ένωσης», λόγω και των απωλειών των Ανάκογλου και Πλατέλλα, προβληματίστηκε έντονα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για τον τρόπο που θα επιλέξει να «ξεκλειδώσει» την αντίπαλη άμυνα, ωστόσο, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας το Σάββατο, φάνηκε να καταλήγει.


Ο Δέλλας για περισσότερο από 40 λεπτά «δούλεψε» πάνω στο 4-4-2 με τους Ντακόλ και Μπρέσεβιτς στη γραμμή «κρούσης». Επίσης εκτός από την αλλαγή διάταξης ο προπονητής της ΑΕΚ δεν αποκλείεται εκτός από την παρουσία του Βραζιλιάνου με τον Κροάτη για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι να επιφυλάσσει και άλλη μία έκπληξη. Ο λόγος για τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να μείνει εκτός αποστολής για χάρη των επιθετικών, αφού στα άκρα δοκιμάστηκαν οι Ράμα και Πόποβιτς.

Αν τελικά ο Ισπανός αποκλειστεί μιας και δεν «περισσεύει» άλλη θέση για ξένο, τότε ο Γεωργέας με τον Ρόβα είναι το επικρατέστερο δίδυμο στα αμυντικά χαφ. Όσον αφορά τα άκρα της άμυνας εκεί δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια έκπληξη, καθώς ο Πετευράκης θα πάρει φανέλα βασικού στο αριστερό άκρο αντί του τραυματία Τσουμάγκα, ενώ στο δεξί θα ξεκινήσει ο Τσουκαλάς.

Όσον αφορά τα δύο σέντερ μπακ, Σταθάκης και Τζανετόπουλος θα είναι πιθανότατα το δίδυμο, με τον Τσούπρο να μένει στον πάγκο. Τέλος, δεν αποκλείεται ελέω... Κυπέλλου να υπάρξει και αλλαγή τερματοφύλακα με τον Καραγκιολίδη να διεκδικεί τη θέση από τον Βούρα.

Τσιρίλο: «Δεν έχει σημασία η κατηγορία»

Με τα καλύτερα λόγια για τη νέα σελίδα που γράφεται στην ιστορία της ΑΕΚ μίλησε ο Μπρούνο Τσιρίλο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ιταλία.
 Μόνο μετανιωμένος για την επιλογή του να επιστρέψει στην ΑΕΚ, ακόμη κι αν αυτή αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, δεν εμφανίζεται ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός αμυντικός, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν παίζει ρόλο η κατηγορία που αγωνίζονται οι «κιτρινόμαυροι», ενώ αναφέρθηκε και στη μεγάλη στήριξη των οπαδών στη νέα προσπάθεια του συλλόγου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο νέο προπονητή της Ίντερ, Βάλτερ Ματσάρι αλλά στην διαδοχή του Μάσιμο Μοράτι στην προεδρία των «νερατζούρι».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τσιρίλο στο «tuttomercatoweb» :

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην ΑΕΚ. Η ομάδα μπορεί να παίζει στην αντίστοιχη με εδώ «Pro Liga» (σ.σ Γ’ Εθνική), όμως αυτό δεν έχει σημασία. Αγαπώ αυτό το μέρος και κάθε Κυριακή έχουμε δίπλα μας 25.000 οπαδούς να μας ακολουθούν. Τα πρόσωπα είναι νέα και έχουν ένα φιλόδοξο σχέδιο. Κάθε μέρα προσπαθώ με το πάθος μου να δείξω την επιθυμία μου να τεθώ στη διάθεση της ομάδας ανεξάρτητα από την κατηγορία».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Ίντερ με τον Βάλτερ Ματσάρι στον πάγκο: «Νομίζω ότι ο προπονητής έχει κάνει πολύ καλή δουλειά σε μια ομάδα που κατά μεγάλο βαθμό είναι η ίδια με την περσινή. Παρά τις λίγες προσθήκες, η ομάδα είναι διαφορετική και αυτό οφείλεται στον προπονητή».
Για τον Μάσιμο Μοράτι και την απομάκρυνσή του από τον σύλλογο: «Πραγματικά, η αποχώρηση του Μοράτι μπορεί να επηρεάσει την Ίντερ. Ο Μοράτι ήταν ανέκαθεν ένας σημαντικός άνθρωπος, πραγματικός πρόεδρος. Ακόμη και πιο παλιά όταν ήμουν στην Ίντερ ήταν πάντα στο πλευρό της ομάδας ειδικά στις δύσκολες στιγμές». 

Βασιλείου: «Δεν με νοιάζει η κατηγορία»!

Θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, ακόμη και αν εκείνη συμμετέχει στη Β’ Εθνική, παρουσιάζεται ο Στέλιος Βασιλείου, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό της στόχαστρο.
 Έτοιμο έχει το «ναι» ο Στέλιος Βασιλείου, εφόσον η ΑΕΚ του καταθέσει πρόταση για να ενισχύσει την ομάδα την επόμενη σεζόν στη Football League.

Αυτό δήλωσε ο επιθετικός του Λεβαδειακού, ο οποίος φέρεται να απασχολεί τους ανθρώπους της «Ένωσης».

«Η φετινή χρονιά στον Λεβαδειακό είναι λίγο περίεργη. Βρίσκομαι επτά χρόνια στην ομάδα, έχω συμβόλαιο μέχρι τον επόμενο Δεκέμβριο και νομίζω πως ήρθε η ώρα να κάνω το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου», ανέφερε αρχικά ο 22χρονος φορ στην εφημερίδα «Δικέφαλος» και πρόσθεσε:

«Ξέρω ότι η ΑΕΚ με παρακολουθεί από την περσινή χρονιά. Ακόμα δεν έχω δεχθεί κάποια επίσημη πρόταση. Θα ήθελα, όμως, να πω πως η ΑΕΚ διαχρονικά είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Πόσω μάλλον τώρα που είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο τιμόνι της και υπάρχει η προοπτική αναγέννησης της ομάδας και της δημιουργίας γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια ποιος δεν θα’ θελε να παίξει σε μία τέτοια ομάδα».

Ερωτηθείς αν θα είχε πρόβλημα να παίξει στη Football League, ο Βασιλείου απάντησε: «Δεν με νοιάζει καθόλου! Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ!».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...