ΜΑΧΕΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ! Ξύλο στο Ντραγκάο με 48 τραυματίες (vds+pics)

Σκηνές ροκ επικράτησαν έξω από το Ντραγκάο το βράδυ της Κυριακής πριν την έναρξη του ντέρμπι ανάμεσα στην Πόρτο και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία 48 οπαδοί τραυματίστηκαν στα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα λίγες ώρες πριν τον αγώνα!


Στα επεισόδια ενεπλάκησαν περίπου 100 οπαδοί, οι οποίοι συνελήφθησαν σχεδόν όλοι και λίγες ώρες αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι. «Με πολύ οργανωμένο τρόπο, η ομάδα που προκάλεσε τα επεισόδια πήγε να μπει δια της βίας στη Θύρα 25 του γηπέδου» ανέφερε η αστυνομία στην έκθεσή της.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν μια ομάδα ατόμων που δεν έφεραν διακριτικά ομάδας, αλλά ήταν ντυμένοι στα μαύρα ως επί το πλείστον, έφτασαν με πορεία έξω από το Ντραγκάο προκαλώντας τους οπαδούς της Πόρτο που στέκονταν τριγύρω.

Επί τόπου άρχισαν τα επεισόδια τα οποία έληξαν με την επέμβαση της αστυνομίας, που χρησιμοποίησε χημικά και κλομπ. Κάποιοι οπαδοί πήγαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο, ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

«Τα άτομα που προκάλεσαν τα επεισόδια αναχαιτίστηκαν μέσα στο γήπεδο και κατόπιν οδηγήθηκαν στο τμήμα προκειμένου να ταυτοποιηθούν και να ανακριθούν για όσα έλαβαν χώρα» ανέφερε μεταξύ άλλων αστυνομική πηγή.

Επεισόδια έγιναν και εντός γηπέδου, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να παίζουν ξύλο με τους άνδρες σεκιούριτι και την αστυνομία!




πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...