Αυστραλία Angelina Jolie: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «Unbroken»

Το «Unbroken» σηματοδοτεί τη δεύτερη σκηνοθετική απόπειρα της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού, μετά την ταινία «In The Land Of Blood And Honey»
Στα γυρίσματα της νέας της αντιπολεμικής ταινίας «Unbroken», που ξεκίνησαν αυτές τις μέρες στην Αυστραλία, βρίσκεται η Αμερικανίδα ηθοποιός Angelina Jolie, η οποία, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, είναι ακόμα πιο αδύνατη από παλιά.

 


Η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Louis Zamperini, του Αμερικανού ήρωα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, και δρομέα μεγάλων αποστάσεων, ο οποίος ξεχώρισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου το 1936.



Το σενάριο, που υπογράφουν οι αδερφοί Ethan και Joel Coen, βασίζεται στο βιβλίο «Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience and Redemption», όπου καταγράφεται η ζωή του L. Zamperini.



Το «Unbroken» σηματοδοτεί τη δεύτερη σκηνοθετική απόπειρα της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού, μετά την ταινία «In The Land Of Blood And Honey».



Σύμφωνα με τη λίστα του αμερικανικού οικονομικού περιοδικού «Forbes» η Jolie είναι η πιο καλοπληρωμένη ηθοποιός του Χόλιγουντ, με κέρδη που έφτασαν τo 2012 τα 33 εκατομ. δολάρια.




πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...