ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΝΤΑΠΑΝΤΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ- Κεδίκογλου: Γελοιότητα τα περί κυβερνητικής προβοκάτσιας

Την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή», το οποίο έκανε λόγο για «στήσιμο προβοκάτσιας κατά της Αριστεράς και κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ» κατόπιν εισηγήσεων «ακραίων συμβούλων» του πρωθυπουργού.

«Ακόμα και η πιο απίστευτη γελοιότητα, ακόμα και η πιο ακραία φαντασιοπληξία πρέπει να έχουν τα όρια τους» υπογράμμισε ο Σίμος Κεδίκογλου. «Για να μην σκεφτούμε τίποτα χειρότερο για την σκοπιμότητα του συγκεκριμένου δημοσιεύματος», πρόσθεσε.

Νωρίτερα, για το ίδιο δημοσίευμα ερωτήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει πολιτική με βάση δημοσιεύματα, αλλά καταθέτει ερωτήσεις στο κοινοβούλιο και ζητά απαντήσεις από την κυβέρνηση.

Ωστόσο πρόσθεσε ότι οι υπουργοί και ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν προσέρχονται στο κοινοβούλιο και κάλεσε τον κ. Σαμαρά να δώσει απαντήσεις, υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει και προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, χωρίς ωστόσο να έχει λάβει ακόμη απάντηση.
Τι γράφει το συγεκριμένο δημοσίευμα
Για οργανωμένο σχέδιο του Μεγάρου Μαξίμου το οποίο έχει την κάλυψη του Ευάγγελου Βενιζέλου που σκοπό έχει να στοιχειοθετηθεί η σχέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με οποιαδήποτε μορφής βίας κάνει λόγο το δημοσίευμα της εφημερίδας Αυγή, στο οποίο αναφέρεται επίσης πως γίνεται συστηματική παρακολούθηση των τηλεφώνων στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το σχέδιο «ξεφεύγει από κάθε έννοια και της πιο οξυμένης δημοκρατικής αντιπαράθεσης και αποτελεί επικίνδυνη, για τη δημοκρατία και την ομαλότητα, πολιτική προβοκάτσια κατά της Αριστεράς και κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει ότι το έχουν «εισηγηθεί οι ακραίοι σύμβουλοί του και συζητεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...