ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΚΑΛΑΘΗ,ΚΟΥΦΟΥ Η ΤΣΣΚΑ και ο Μίλος νίκησαν τη Μινεσότα!


Την δεύτερή της νίκη επί αμερικανικού εδάφους πέτυχε τα ξημερώματα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία επιβλήθηκε με 108-106 στην παράταση των Μινεσότα Τίμπεργουλφς. Η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα είχε σε εκπληκτική ημέρα τον Μίλος Τεόντοσιτς που τελείωσε το παιχνίδι με 26 πόντους και εννέα ασίστ.


Στο πρώτο μέρος οι Μοσχοβίτες ήταν πολύ καλύτεροι και αυτό επειδή είχαν μεγαλύτερη δίψα για τη νίκη. Οι οκτώ εκ των δέκα παικτών που αγωνίστηκαν από πλευράς ΤΣΣΚΑ είχαν διψήφιο αριθμό πόντων. Θετικός ήταν επίσης και ο πρώην ερυθρόλευκος, Κάιλ Χάινς, που πέτυχε 10 πόντους και μάζεψε τέσσερα ριμπάουντ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να σοβαρευτούν, αλλά παρόλα αυτά ο Ρικ Άντελμαν αποφάσισε να αφήσει στο παρκέ τους αναπληρωματικούς. Οι Γουλφς μείωσαν, έστειλαν το παιχνίδι στη παράταση, αλλά ο Ντέρικ Ουίλιαμς(21π, 9ρ) αποδείχθηκε μοιραίος, αφού αστόχησε στο τελευταίο σουτ.
Πολύ καλό ντεμπούτο και από Καλάθη, Κουφό
Σε άλλο φιλικό της ημέρας, αυτή τη φορά ανάμεσα σε δύο ομάδες ΝΒΑ, οι Σικάγο Μπουλς κέρδισαν εύκολα τους Μέμφις Γκρίζλις 106-87, με τον Ντέρικ Ρόουζ να αγωνίζεται ακόμη περισσότερο, δείχνοντας ολοένα και πιο… ο εαυτός του.
Το παιχνίδι φυσικά είχε πλούσιο ελληνικό ενδιαφέρον, καθότι φέτος στους Γκρίζλις αγωνίζονται οι Κώστας Κουφός και Νικ Καλάθης. Ο πρώτος μάλιστα ξεκίνησε βασικός και πραγματοποίησε ένα «γεμάτο» παιχνίδι. Είχε πέντε πόντους, δύο ριμπάουντ, μία ασίστ, δύο κλεψίματα, ένα κόψιμο σε 18 λεπτά συμμετοχής.
Εξαιρετικός ήταν και ο Νικ Καλάθης, ο οποίος στη παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα των Γκρίζλις, πέτυχε εννέα πόντους και μοίρασε οκτώ ασίστ, αγγίζοντας το «νταμπλ νταμπλ» προερχόμενος φυσικά από τον πάγκο.
Για τους Μπουλς, ο Ρόουζ είχε 13 πόντους, ενώ 16 πέτυχε ο Κάρλος Μπούζερ, που ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα.
Επιμέλεια: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...