Τσίπρας: «Η ΕΥΠ παρακολουθεί το τηλέφωνό μου»«Σύντροφοι να προσέχετε» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Αποκάλυψη- βόμβα από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ- Άμεση και σκληρή απάντηση από τον Νίκο Δένδια
Σε αποκάλυψη -βόμβα προέβη ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας πως η ΕΥΠ παρακολουθεί το τηλέφωνό του καλώντας μάλιστα τους «συντρόφους» του να προσέχουν.


Η αποκάλυψη αυτή του Αλέξη Τσίπρα δημοσιεύεται στην εφημερίδα RealNews της Κυριακής όπου αναφέρεται πως στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη Τετάρτη, κι ενώ βρισκόταν στην κορύφωσή του το θέμα της Χρυσής Αυγής, ο Αλέξης Τσίπρας προέβη στην αποκάλυψη ότι οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας, δηλαδή η ΕΥΠ, παρακολουθούν το τηλέφωνό του, όπως και τα τηλέφωνα των βουλευτών της Κουμουνδούρου.

«Σύντροφοι να προσέχετε. Τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται. Και το δικό μου, και τα δικά σας», φέρεται να είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στους βουλευτές του κόμματός του, προχωρώντας σε μία αποκάλυψη που αναμένεται να προκαλέσει θύελλα στο πολιτικό σκηνικό.

Άμεση απάντηση Δένδια

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Μίκος Δένδιας αντέδρασε άμεσα και κάλεσε τον τον Αλέξη Τσίπρα είτε να διαψεύσει ότι είπε κάτι τέτοιο στη συνεδρίαση της ΚΟ, είτε να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.

«Ζητάμε από τον κ. Τσίπρα να διαψεύσει άμεσα ότι διατύπωσε τον εξωφρενικό για ευνομούμενο Κράτος ισχυρισμό ή να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά. Σε διαφορετική περίπτωση παραμένει υπόλογος απέναντι στην Πολιτεία και τα συντεταγμένα όργανα του Κράτους, τα οποία εκ προθέσεως συκοφαντεί», αναφέρει ο κ. Δένδιας στη σχετική δήλωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...