EΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ-ΑΠΟ ΤΟ -BHMA GR

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας.
Στην άρση της εξίσωσης φόρων πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης, χωρίς να περιμένει την έγκριση της τρόικας πρέπει να προχωρήσει η κυβέρνηση, τονίζει η ΔΗΜΑΡ.
Ο Γιάννης Στουρνάρας «δεν μπορεί να πείσει κανέναν για τη μη λήψη νέων μέτρων, καθώς ετοιμάζονται νέες περικοπές στις συντάξεις, περαιτέρω συρρίκνωση των τομέων υγείας και εκπαίδευσης, καθώς και απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας» δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σχέδια για αποκλεισμό το κόμματός του από τις εκλογές καταγγέλλει ο προφυλακισμένος αρχηγός της Χρυσής Αυγής, με αφορμή δημοσιεύματα στον Τύπο, επαναλαμβάνοντας παράλληλα τους ισχυρισμούς του περί πολιτικής δίωξης του ιδίου και βουλευτών της ΧΑ.
Αμεση ανάκληση της απόφασης σχετικά με τη συμμετοχή μηχανοκίνητων και ιπτάμενων μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, για πρώτη φορά έπειτα από περίπου τέσσερα χρόνια, ζητά το ΠΑΣΟΚ.
Ελεύθερος αφέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο δημοσιογράφος των Νέων Γιώργος Παπαχρήστος, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της ίδιας ημέρας, στα Γιάννενα ύστερα από μήνυση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στο ΑΤ Βουλιαγμένης για συκοφαντική δυσφήμηση διά του Τύπου.
«Τα όσα γράφονται για τον πρωθυπουργό και τον κ. Στουρνάρα δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ο υπουργός Οικονομικών απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...