Orlando Bloom και Miranda Kerr πουλάνε το σπίτι τους - Δείτε φωτογραφίες

Ενώ το 2007 το αγόρασαν για το ποσό των 2,75 εκατ. δολαρίων, σήμερα ζητούν 4,5 εκατ. δολάρια
Πωλητήριο έβαλε στο σπίτι του στο Χόλιγουντ ο Orlando Bloom και μάλιστα με μεγάλες προσδοκίες... Ο ίδιος με την εντυπωσιακή σύζυγό του Miranda Kerr, φαίνεται πως έπειτα από τη διάρρηξη από την ομάδα «Bling Ring» το 2009, αποφάσισαν να βρουν αλλού στέγη για την οικογένειά τους.


Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Orlando αγόρασε το συγκεκριμένο σπίτι το 2007 για το ποσό των 2,75 εκατ. δολαρίων. Σήμερα, όμως, και παρά την κρίση το πουλάει για 4,5 εκατ. δολάρια. Έτσι, αν βρεθεί αγοραστής, θα βγάλει ένα πολύ μεγάλο κέρδος. Το σπίτι τους αυτό έχει τέσσερα υπνοδωμάτια, τρία μπάνια και ένα W/C και φυσικά πισίνα και τσακούζι, ενώ βρίσκεται σε έκταση σχεδόν ενός στρέμματος.

Μάλιστα, έπειτα από το περίφημο περιστατικό της διάρρηξης το 2009, ο ηθοποιός ενοικίασε ένα σπίτι 3.248 τετραγωνικών ποδιών που βρίσκεται στους λόφους του Χόλιγουντ, πληρώνοντας 16.500 δολάρια το μήνα.

Ακόμη, με τους δυο τους να περνάνε όλο και περισσότερο χρόνο στη Νέα Υόρκη, Orlando και Miranda αποφάσισαν να στεγάσουν κάπου αλλού τα όνειρά τους...




















πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...