Ημίγυμνη βασίλισσα η Rihanna στο χρυσό θρόνο της!

Αναστάτωσε τα social media με τις πόζες και τα ρούχα που… δεν φορούσε
Η Rihanna είναι πολλά πράγματα: νέα, σέξι, «καυτή» και ​​επιτυχημένη είναι μόνο μερικά από αυτά. Αυτό που σίγουρα κανείς δεν μπορεί να της «καταλογίσει» είναι ότι είναι προβλέψιμη και βαρετή.
Οι φανς της τραγουδίστριας από τα Μπαρμπέιντος δεν έχουν παράπονο, καθώς έχουν ανά διαστήματα την ευκαιρία να δουν το είδωλό τους σε όλο του το…
μεγαλείο (σε διάφορες προκλητικές πόζες), ενώ με τη γύμνια που προβάλλει – έχουν μάθει απ’ έξω και ανακατωτά κάθε πόντο του κορμιού της!



Και όταν αποφασίζει να «ξαναχτυπήσει» τότε οι λογαριασμοί της σε Instagram και Twitter παίρνουν «φωτιά» κυριολεκτικά. Έχοντας σπάσει κάθε φραγμό και αποδεικνύοντας ότι για εκείνη τα όρια είναι κάτι που θέλει κάθε φορά να προσπερνάει, η RiRi ανέβασε μια σειρά από backstage φωτογραφίες από το νέο της Videoclip «Pour It Up», ενώ ακολούθησαν και μερικές που σίγουρα έκαναν πολλούς άντρες να τους… τρέξουν τα σάλια.

Καθισμένη στο χρυσό της θρόνο, φορώντας μόνο το εσώρουχό της, ένα σουτιέν γεμάτο χρυσό και διαμάντια που ουσιαστικά καλύπτει μόνο τις θηλές της, παρόμοιο με αυτό που φοράνε οι Βραζιλιάνες χορεύτριες στο καρναβάλι και ψηλοτάκουνα πέδιλα που θυμίζουν κάτι από stripper, η 25χρονη τραγουδίστρια ποζάρει στο φακό, ενώ τις στιγμές που βαριέται και θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω αρχίζει τα ανοίγματα και άλλα «κόλπα» που προκαλούν και αποκαλύπτουν!




















 πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...