Το Vanity Fair βάζει... φωτιά στον γάμο της Γκουίνεθ Πάλτροου

Τριγμούς στον γάμο της Γκουίνεθ Πάλτροου προκαλεί δημοσίευμα του Vanity Fair που αναγγέλλει άρθρο-φωτιά για υποτιθέμενη απιστία της διάσημης ηθοποιού με τον πολυεκατομμυριούχο Τζεφ Σόφερ.


Η στήλη «page six» του περιοδικού «καίει» τη διάσημη ηθοποιό και μητέρα δύο παιδιών καθώς προαναγγέλλει αποκαλυπτικό άρθρο για τη ρομαντική συνεύρεση της ηθοποιού με τον ιδιοκτήτη αλυσίδας ξενοδοχείων σε πάρτι του ιδίου στο Μαϊάμι.

Πριν ακόμη δημοσιευτεί το άρθρο , η Πάλτροου, που ζει αυτό το διάστημα έναν εφιάλτη, αναγκάστηκε να απαντήσει στη διάσημη «page six» του περιοδικού μέσω του εκπροσώπου της λέγοντας: «Αυτό είναι ένα ψέμα! Ο Τζεφ είναι φίλος της εδώ και πολλά χρόνια και δεν υπήρξε δεσμός ανάμεσά τους. Η παρουσία της στο πάρτι στο Μαϊάμι ήταν σ' αυτά τα πλαίσια και φυσικά δεν ήταν η μοναδική καλεσμένη που πέταξε για το Σαββατοκύριακο εκεί».

Ομως αμέσως μετά την απάντησή της, ξέσπασε νέο κύμα φημολογιών, καθώς πηγές αναφέρουν ότι το περιοδικό έχει να βγάλει στη φόρα και άλλα «άπλυτα» της ηθοποιού.

Εκτός από την υποτιθέμενη σχέση της με τον Σόφερ, η Πάλτροου, που είναι παντρεμένη με τον Κρις Μάρτιν, τον τραγουδιστή του συγκροτήματος «Coldplay», «χρεώνεται» και άλλη μια εξωσυζυγική σχέση με έναν παντρεμένο ατζέντη λογοτεχνών, με τον οποίο είχε συνεργαστεί το 2008.

phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...