Σούπερ Λίγκα Πήρε «ανάσα» ο Λεβαδειακός με το 2-0 επί της Ξάνθης

Ο Μάντζιος δεν συγχώρησε την αμυντική αδράνεια της Ξάνθης, ο Ροτζέριο «τιμώρησε» στο... καπάκι το χαμένο πέναλτι των ακριτών και ο Λεβαδειακός πήρε πολύ σημαντική νίκη με σκορ 2-0
Μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» για τον Λεβαδειακό που τιμώρησε τα λάθη και κυρίως την αστοχία της Ξάνθης, επικρατώντας 2-0!


Το πρώτο γκολ προήλθε από τον Μάντζιο στο 35’ που δεν συγχώρησε την αδράνεια της άμυνας των ακριτών, ενώ ο Ροτζέριο έγραψε το τελικό σκορ στο 58’ κι αφού πέντε λεπτά νωρίτερα ο Σολάρι αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

Δύο δοκάρια είχαν οι φιλοξενούμενοι με τον Σολτάνι και στις δύο περιπτώσεις (58’, 83’). Στους 11 πόντους ανέβηκαν οι «πράσινοι» που ξέφυγαν από τα χαμηλά στρώματα, παρέμεινε στους 13 ο ξανθιώτικος σύλλογος.

Το ματς
Για τον Λεβαδειακό ήταν η πρώτη μεγάλη στιγμή στον αγώνα, αλλά ο σουτ του Κάντζι πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Ξάνθης, μόλις στο 8’. Τα λεπτά περνούσαν χωρίς την μεγάλη φάση στην αναμέτρηση και στο 35’ άλλαξαν οι ισορροπίες! Ο Μουλόπουλος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η άμυνα των ακριτών... ξέχασε τον Μάντζιο και ο τελευταίος με ωραία κεφαλιά άφησε... άγαλμα τον Κυριακίδη και έκανε το 1-0 για τους Βοιωτούς, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Διαβάστε περισσότερα στο www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...