Σε παγκόσμια μετάδοση η παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ!-Παρουσιάστηκε το γήπεδο της ΑΕΚ - [Φωτό-27 ]

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, η «Αγιά-Σοφιά» που θα στεγάσει τα όνειρα των απανταχού φίλων της Ένωσης, παρουσιάστηκε σήμερα επίσημα σε μια εκδήλωση που παρέστησαν διοικητικά στελέχη, ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και οπαδοί των «κιτρινόμαυρων».

«Το σύνθημά μας είναι πολλά από λίγους και λίγα από πολλούς. Το ιδανικό που λέγεται ΑΕΚ είναι πάνω από πρόσωπα. Ισχυρούς ιδιοκτήτες χρειάζονται οι εταιρείες και η ΑΕΚ δεν είναι εταιρεία. Αυτά τα τείχη θα τα σηκώσουμε ψηλά όλοι μαζί», είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά την παρουσίαση του έργου.
«Όσο κι αν δυσκολεύονται οι αντίπαλοί μας να το καταλάβουν, η ΑΕΚ είναι πολύ περισσότερο από μία ομάδα και το γήπεδό της δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Το νέο μας γήπεδο εκπροσωπεί την τεράστια ιστορία της ομάδας μας και τη βυζαντινή της προέλευση», συνέχισε.
«Μετά την καταστροφή έρχεται πάντα η αναγέννηση. Αυτή τη φορά τα τείχη που θα προστατεύσουν την ομάδα μας θα είναι υψηλά και απόρθητα. Το κάστρο αυτό θα είναι απόρθητο», συμπλήρωσε.
Να σημειωθεί ότι όπως ελέχθη στη διάρκεια της παρουσίασης, οι θύρες του νέου γηπέδου θα φέρουν το όνομα πόλεων της Μικράς Ασίας, εκτός της «Θύρας 21».
Ο Οικουμενικός Πατριάχης, Βαρθολομαίος, απέστειλε γραπτό μήνυμα, που ανάγνωσε ο Μητροπολίτης Δράμας και στο οποίο ο προκαθήμενος της Ορθοδοξίας αναφερόταν στους δίκαιους αγώνες αλλά κι εκείνους που όταν διεξάγονται με αθέμιτα μέσα δεν προσφέρουν την ίδια ικανοποίηση.
«Είμαστε βέβαιοι πως έχετε την καλή διάθεση να είστε νικητές και στους δύο στίβους. Η ωραιοτέρα σκοπιμότης είναι η ηρεμία της συνειδήσεως» ανέφερε μεταξύ άλλων το μήνυμα, ενώ το  Οικουμενικό Πατριαρχείο θα καταθέσει συμβολικά στο ποσό 50.000 ευρώ, προκειμένου να μπει ο θεμέλιος λίθος.
Από την πλευρά του, ο Μητροπολίτης Δράμας είπε απευθυνόμενος στον Δημήτρη Μελισσανίδη: «Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ περίμεναν τον σημαιοφόρο και μπήκες μπροστά γιατί έχεις πάθος με αυτό που λέγεται ΑΕΚ και μπορείς να προσφέρεις για να υλοποιηθεί ο στόχος αυτό. Η ΑΕΚ υποστασιάζει τις μνήμες του προσφυγικού ελληνισμού Θα στήσετε ένα μνημείο μνήμης γι' αυτούς που έφυγαν κι ένα μνημείο γι' αυτούς που έρχονται».


























 πηγη



Δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση της 6ης Νοεμβρίου, είτε βρίσκεστε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό
Οι φίλοι της ΑΕΚ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την παρουσίαση του νέου γηπέδου της ομάδας, όπως αυτή θα γίνει στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, στις 6 Νοεμβρίου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η 6η Νοεμβρίου είναι ιστορική ημέρα για την οικογένεια της AEK.

Θα γίνει η παρουσίαση της "Αγιά Σοφιάς" και του Μουσείου του Προσφυγικού Ελληνισμού στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών.

Η επιθυμία των φίλων της ομάδας μας από την Ελλάδα και το εξωτερικό να παρευρεθούν στην εκδήλωση είναι τεράστια και δυστυχώς αυτό δεν είναι εφικτό.

Για το λόγο αυτό με μεγάλο σεβασμό προς τον κόσμο μας, πήραμε την απόφαση να τους δώσουμε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν με διάφορους τρόπους.

Θα μεταδοθεί live μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕΚ www.aekfc.gr και θα δοθεί η δυνατότητα στις ιστοσελίδες που επιθυμούν να καλύψουν την εκδήλωση με τον ίδιο τρόπο να το πραγματοποιήσουν.

Παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά Μέσα από την Ελλάδα, την Κύπρο καθώς και Ελληνόφωνα Μέσα από την υπόλοιπη Ευρώπη να μεταδώσουν μέσω δορυφόρου την εκδήλωση.

Θα είναι διαθέσιμη μέσω του δορυφόρου Hellasat 2 στις 39 μοίρες ανατολικά, με τα εξής χαρακτηριστικά λήψης :

Συχνότητα: 10962,750
phgh
Πολικότητα: V
Symbol Rate: 3,300
FEC: 5/6
Διαμόρφωση: DVBS

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...