ΑΕΚ-ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 5-0 Πάρτι με Ντακόλ, Γεωργέα και 5άρα στο ΟΑΚΑ (vds)

Με τον Ντακόλ να πετυχαίνει χατ τρικ και τον Γεωργέα να μοιράζει δύο ασίστ, η ΑΕΚ κέρδισε τον Άγιο Νικόλαο 5-0 στο ΟΑΚΑ και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Γ' Εθνικής στον όμιλό της.

Η ΑΕΚ παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο, πέτυχε την πιο ευρεία νίκη της στη φετινή σεζόν, με τους πολλούς φίλου της που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ στο τέλος να αποθεώνουν τους παίκτες.
Ειδικά για τον ανεξάντλητο σε δυνάμεις Νίκος Γεωργέα, που μοίρασε δύο ασίστ κι άκουσε το όνομά του, για μια ακόμη φορά να γίνεται σύνθημα στα χείλη των φ΄ίλων της ΑΕΚ.

Ο Γεωργέας ήταν που έδωσε έτοιμο γκολ στον Πεταυράκη στο 18, με τον νεαρό αμυντικό της ΑΕΚ να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την Ενωση και να «ξεκλειδώνει» το τείχος που είχαν στήσει οι παίκτες του Αγιου Νικολάου.
Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ δεν άρεσε στο πρώτο ημίχρονο, παρότι πήγε στα αποδυτήρια με καθαρό 2-0. Το πρώτο γκολ δεν απελευθέρωσε τους παίκτες της, Τα λάθη στις μεταβιβάσεις συνεχίστηκαν, αλλά λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η ΑΕΚ βρήκε τον τρόπο να φθάσει στο δεύτερο γκολ, με τον Γροντή να κερδίζει πέναλτι στο 43' και τον Αλεσάντρο Ντακόλ να κάνει το 2-0.


Ξέσπασμα στην επανάληψη

Μια μεταμορφωμένη ΑΕΚ είδαν οι 10.000 περίπου φίλοι της στο β' ημίχρονο. Σε αυτό συνετέλεσε και οι κινήσεις από τον τεχνικό της Τραϊανό Δέλλα. Αρχικά ο Πλατέλλας πήρε τη θέση του Μπρέσεβιτς, το σύστημα άλλαξε από 4-4-2 με ρόμβο σε 4-1-2-3. Από το 60' ο Δέλλας πέρασε στη θέση του Ρόβα τον Κορδέρο, άλλαξε πάλι το σύστημα σε 4-2-3-1 και το πάρτι ξεκίνησε.

Στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα ο Κορδέρο έκλεψε την μπάλα, έδωσε στον Ανάκογλου ο οποίος με εξαιρετική κάθετη μπαλιά έβγαλε τετ α τετ τον Ντακόλ, με τον Βραζιλιάνο να κάνει το 3-0 στο 61' πλασάροντας εύστοχα.

Η ΑΕΚ είχε πάρει... φόρα. Άλλαζε τη μπάλα ταχύτατα, ο Γεωργέας, ο Κορδερό, ο Ανάκογλου και ο Γροντής γυρνούσαν εξαιρετικά το παιχνίδι ψάχνοντας «τρύπες» να βγάλουν φάσεις, τα πλάγια μπακ (Αργυρίου, Πεταυράκης) ανέβαιναν συχνά - πυκνά βγάζοντας κι άλλο παίκτη μπροστά και η μία φάση διαδεχόταν την άλλη.

Στο 73' νέο κλέψιμο από τον Γοντρή, με τον Γεωργέα να μπαίνει από τα αριστερά και να δίνει το 4-0 στον Πλατέλλα, ενώ το σκορ έκλεισε ο Ντακόλ στο 80' με κεφαλιά, πετυχαίνοντας το πρώτο του χατ τρικ με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Με Αστέρα Βάρης για την πρόκριση στα προημιτελικά

Με τη νίκη επί του Αγίου Νικολάου η ΑΕΚ πέρασε στον τελικό του 6ου Ομίλου στο Κύπελλο Γ' Εθνικής. Εκεί σε νοκ άουτ αγώνα θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Βάρης, που με τη σειρά του επικράτησε της Θύελλας Ραφήνας με 2-0. Ο αγώνας θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 15 Δεκεμβρίου με τον νικητή να περνά στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

ΑΕΚ: Βούρας, Αργυρίου, Πεταυράκης, Ρόβας (60' Κορδέρο), Τσιρίλο, Σταθάκης, Γεωργέας, Ντακόλ, Ανάκογλου, Γροντής (80' Παυλής), Μπρέσεβιτς (46' Πλατέλλας)
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Κασσωτάκης, Πηγιάκης (75' Φαγάς), Μουτάκης, Κοκολάκης Κ., Δέλλιος, Χρηστάκης, Ιασωνίδης, Καουκάκης (57' Γκέκας), Λεπτοκαρύδης, Κοκολάκης Γρ., Κρανιάτης (65' Χατζιάι)
pηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...