Ένα παλάτι αξίας 50 εκατομ. λιρών -Tο νέο σπίτι των Beckham

Το σπίτι αυτό περιλαμβάνει μεταξύ άλλων υπνοδωμάτια-σουίτες με τζάκι, υπερπολυτελή κουζίνα, γυμναστήριο με όλες τις ανέσεις, μπάνια με ειδικές τηλεοράσεις-πλάσμα που να αντέχουν στο νερό και την υγρασία, δωμάτιο μασάζ, αίθουσα προβολής ταινιών, κομμωτήριο, ειδικό δωμάτιο για τα αμέτρητα παπούτσια της Victoria και γενικά ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς.

Ένα σπίτι που δεν διαφέρει σε τίποτα από ένα παλάτι αγόρασε το ζεύγος Beckham, στο κέντρο του Λονδίνου, δίπλα στο Kensington Palace, δίνοντας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 50 εκατομ. λιρών.



Το σπίτι αυτό, που χρειάστηκε και επιπλέον 5 εκατομ. λίρες, για να ανακαινιστεί, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων υπνοδωμάτια-σουίτες με τζάκι, μεγάλους χώρους για να μαζεύεται η οικογένεια και να περνάει τις ελεύθερες ώρες της, υπερπολυτελή κουζίνα, γυμναστήριο με όλες τις ανέσεις, μπάνια με ειδικές τηλεοράσεις-πλάσμα που να αντέχουν στο νερό και την υγρασία, δωμάτιο μασάζ, γκαράζ με πολλές θέσεις αυτοκινήτων, βιβλιοθήκη, αίθουσα προβολής ταινιών, κομμωτήριο, ειδικό δωμάτιο για τα αμέτρητα παπούτσια της Victoria και γενικά ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς.



Tο σπίτι είναι προστατευμένο από τα αδιάκριτα βλέμματα και υπάρχουν άνθρωποι της προσωπικής ασφάλειας του ποδοσφαιριστή έξω από το σπίτι 24 ώρες το 24ωρο.   
















phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...