Οι σταρ λατρεύουν τα κοντά μαλλιά- Μέτριου μήκους μαλλιά; Σου έχουμε τη λύση για εντυπωσιακά χτενίσματα...

Έκοψες τα μαλλιά σου και τώρα δεν ξέρεις πώς να δημιουργήσεις απλά και εντυπωσιακά χτενίσματα; Μάθε τα μυστικά των σταρ για να κάνεις τα μαλλιά σου να φαίνονται όμορφα και λαμπερά με τον πιο απλό τρόπο.


Οι σταρ λατρεύουν τα κοντά μαλλιά και σε πολλές τους καθημερινές αλλά και επίσημες εξόδους, ποντάρουν στις χαλαρές και διαχρονικές ελαφρώς κυματιστές μπούκλες, που αν μη τι άλλο δεν
χρειάζεται να έχεις τα μαλλιά της Ραπουνζέλ για να τις πετύχεις.

Σαρλίζ Θερόν:
Οι ελαφρώς κυματιστές μπούκλες  στις άκρες των μαλλιών της όμορφης ηθοποιού αποτελούν την επιτομή της κομψότητας και μια σίγουρη επιλογή για ένα glamorous λουκ.
Πώς να το καταφέρω;
Αφού λουστείς, βάλε λίγη ποσότητα αφρού για όγκο στα μαλλιά σου και ίσιωσε τα. Έπειτα χρησιμοποίησε ένα ψαλίδι μαλλιών για χοντρές μπούκλες και δημιούργησε ανάλαφρες κυματιστές μπούκλες μόνο στις άκρες των μαλλιών σου.
Μαρία Μενούνος:
Η ελληνικής καταγωγής σταρ, πόνταρε σε ένα ρετρό λουκ που θυμίζει ντίβα περασμένης δεκαετίας και όπως φαίνεται το αποτέλεσμα τη δικαίωσε!
Πώς να το καταφέρω;
Αφού δημιουργήσεις μια χωρίστρα στο πλάι, φέρε και τα υπόλοιπα μαλλιά σου στην πλευρά που έκανες τη φράτζα σου. Έπειτα δημιούργησε στυλιζαρισμένες μπούκλες και πρόσθεσε αρκετή λακ. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά σε αυτό το χτένισμα είναι η αντίθεση των δύο πλευρών της κεφαλής σου. Από τη μια πρέπει να προσέξεις να είναι απολύτως μαζεμένα τα μαλλιά σου, ενώ από την άλλη πέφτουν αισθησιακά οι πλούσιες μπούκλες. Χρησιμοποίησε αρκετά τσιμπιδάκια και λακ για τέλειο αποτέλεσμα.
Χάιντι Κλουμ:
Τα τελευταία χρόνια, το τοπ μόντελ προτιμάει τα πιο… φυσικά χτενίσματα, αφού έχει κουράσει αρκετά τα μαλλιά της, με ακραίο styling για τις ανάγκες της δουλειάς της.
Πώς να το καταφέρω;
Για να αποκτήσεις φυσικές μπούκλες, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια ακολούθησε τα παρακάτω tips. Πριν λουστείς χρησιμοποίησε μια μάσκα μαλλιών η οποία λειαίνει και επανορθώνει την τρίχα. Έπειτα άσε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά και πρόσθεσε ελάχιστη ποσότητα στις άκρες, από λάδι για λάμψη και επανόρθωση. Αν δεν έχουν δημιουργηθεί οι τέλειες κυματιστές μπούκλες μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ψαλίδι μαλλιών ακολουθώντας τις πιο… πρόχειρες κινήσεις.
pηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...