Μαριάνοβιτς: «Φοβηθήκαμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟ» Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς είχε μία… περίεργη εξήγηση για την ήττα του Ερυθρού Αστέρα από τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι.

 Eρυθρος Αστερας-Παναθηναικος 86-90 .
Οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα «λιποθύμησαν» μπροστά στη σκέψη και μόνο να νικήσουν τον Παναθηναϊκό. Κάπως έτσι εξηγεί ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς το γεγονός ότι αν και η ομάδα του προηγήθηκε με 15 πόντους τελικά ηττήθηκε στην παράταση.


«Αρχίσαμε καλά τον αγώνα, παίξαμε καλά σε άμυνα και επίθεση, αλλά μετά ήταν σαν να…. φοβηθήκαμε να κερδίσουμε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και χάσαμε», δήλωσε ο θηριώδης (2,21μ.) σέντερ.

Ο αρχηγός του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκο Σιμόνοβιτς, ανέφερε: «Η ήττα αυτή πονά. Παίξαμε σπουδαίο μπάσκετ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά χαλαρώσαμε και επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό να γυρίσει από το -15. Είναι ανεπίτρεπτο να χάνεις τέτοια διαφορά. Μας έλειψε η τύχη για ένα ακόμη παιχνίδι, αλλά τίποτα δεν χάθηκε. Έχουμε ακόμη πιθανότητες πρόκρισης».

Ο Τσαρλς Τζένκινς τόνισε: «Είναι σκληρό να χάνεις έτσι. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε αλλά κάναμε πολλά λάθη και ο Παναθηναϊκός, που είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, δεν τα συγχώρεσε και τα εκμεταλλεύτηκε. Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω στην ομάδα μου».

Τέλος, ο Ντεμάρκους Νέλσον ανέφερε: «Πέντε λεπτά χαλάρωσης είναι πολλά απέναντι σε μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Κάναμε πολλά λάθη και πρέπει να προσαρμοστούμε γρήγορα στις συνθήκες της Ευρωλίγκας, γιατί σε αυτό το επίπεδο τα λάθη πληρώνονται».




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...