EΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ-ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.GR :ΑΣΕΠ: Οι τελικοί πίνακες διαθεσιμότητας για ΑΕΙ-ΤΕΙ

Τους τελικούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων, προς διαθεσιμότητα, παρέλαβε το ΑΣΕΠ από το Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο, για τα Πανεπιστήμια και τα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και συγκεκριμένα για το προσωπικό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστημίου Πατρών, του Πανεπιστημίου Κρήτης, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το ΑΣΕΠ παρέλαβε τους τελικούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, ανά κατηγορία, κλάδο ή και ειδικότητα προσωπικού, προκειμένου να τους αναρτήσει στην ιστοσελίδα του, σύμφωνα με σχετική απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Οι τελικοί πίνακες κατάταξης, όπως εκδόθηκαν από το εν λόγω Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο, αναρτώνται κατά τα προβλεπόμενα και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης καθώς και στον οικείο πίνακα ανακοινώσεων του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
 

«ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΒΕΤΙΑ ΟΙ ΓΕΝΕΤΕΙΡΕΣ»

Η Δημοκρατία δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα, λέει ο πρώην πρόεδρος της Γερμανίας

Σε μία πρωτοφανή δήλωση προέβη ο πρώην ομοσπονδιακός πρόεδρος της Γερμανίας, Ρόμαν Χέρτσογκ. Ερωτώμενος από δημοσιογράφο εάν η Ελλάδα μπήκε στην ευρωζώνη με πολιτικό «μπόνους», ως.

ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗ ΡΙΓΑ

Λετονία: Στους 12 οι νεκροί από την κατάρρευση οροφής

Δώδεκα άνθρωποι έχασαν χθες τη ζωή τους όταν κατέρρευσε οροφή σούπερ μάρκετ στη Ρίγα, όπως ανακοίνωσαν οι λετονικές υπηρεσίες διάσωσης.

ΜΕ «ΜΑΙΜΟΥ» ΒΟΜΒΑ

Διαταραγμένος ο «καμικάζι» της Αγκυρας

Ψεύτικη αποδείχτηκε η «βόμβα» την οποία μετέφερε ο άνδρας που συνελήφθη σήμερα από Τούρκους αστυνομικούς κοντά στο γραφείο του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα, όπως..

ΕΝΤOΠΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΘΗΚΑΝ

Λονδίνο: Ζευγάρι κρατούσε σκλάβες επί 30 χρόνια τρεις γυναίκες

Τρεις γυναίκες που κρατούνταν από ένα ζευγάρι σε συνθήκες δουλείας επί δεκαετίες απελευθερώθηκαν από τη βρετανική αστυνομία που κινητοποιήθηκε μετά την καταγγελία μιας οργάνωσης.

ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ, 12 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Κατάρρευση οροφής σούπερ μάρκετ στη Λετονία

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 12 τραυματίστηκαν όταν κατέρρευσε η οροφή ενός σουπερμάρκετ στα προάστια της Ρίγας, της πρωτεύουσας της Λετονίας, όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό.

«ΜΑΧΑΙΡΙ» ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ

Στους δρόμους οι ένστολοι της Πορτογαλίας

Χιλιάδες αστυνομικοί, χωροφύλακες και άλλα μέλη των δυνάμεων ασφαλείας της Πορτογαλίας διαδήλωσαν σήμερα στη Λισαβόνα για να διαμαρτυρηθούν για τα νέα μέτρα λιτότητας που περιλαμβάνονται στον..

«ΘΑ ΕΠΑΙΝΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»

Handeslblatt: Η Μέρκελ δεν επιθυμεί να αναμιχθεί στην διένεξη Αθήνας-τρόικας

«Η Καγκελάριος δεν είναι διατεθειμένη να αναμιχθεί στην διένεξη που υπάρχει στο πλαίσιο του εν εξελίξει ελέγχου για τους μεταρρυθμιστικούς όρους», επισημαίνει η γερμανική...

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Μπλόκο στο σχέδιο Ερντογάν

Είναι ηλίου φαεινότερον πως ο ισλαμιστής Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πρωθυπουργός της Τουρκίας, αδιαλείπτως από το 2003 και μετά, έχει πλέον βαλθεί να εξελιχθεί σε... σουλτάνο

«ΜΙΛΗΣΕ» ΤΟ DNA

Στα χέρια της αστυνομίας ο εφιάλτης των Παρισίων

Αμπντελχακίμ Ντεκάρ είναι το όνομα του υπόπτου που συνελήφθη για τις επιθέσεις στα γραφεία της εφημερίδας Liberation και της τράπεζας Societe General, όπως ανακοίνωσαν οι γαλλικές Αρχές.[

«ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ»

Νταβούτογλου: Yπάρχει ακόμα ένα παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό

«Yπάρχει ακόμα ένα παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου.

18,24 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

Αυξημένος κατά 9,4% ο τουρκικός προϋπολογισμός για την άμυνα

Ο προϋπολογισμός της Τουρκίας για την εθνική άμυνα και την εθνική ασφάλεια το 2014 θα είναι αυξημένος κατά 9,4%, ένα ποσό υψηλότερο κατά 1,7% από τον πληθωρισμό του τελευταίου δωδεκαμήνου, γεγονός..

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...