EΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ-ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ:Απορρίφθηκε από το ΣτΕ η αίτηση αναστολής της διαθεσιμότητας των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ

Από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Υπ. Παιδείας και Υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης) σήμερα το πρωί.
Οι δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας έκριναν αρχικά ότι «για λόγους δημοσίου συμφέροντος η επίμαχη υπουργική απόφαση δεν είναι δυνατόν να ανασταλεί».





Τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο Αθηνών

Προειδοποιητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο Αθηνών δέχτηκε από άγνωστο στις 11:25 η εφημερίδα «Το Ποντίκι».








Έκλεψαν 22.000€ μέσα στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης! (Video)

Το ποσό των 22.000 ευρώ έκλεψαν από τον 7ο όροφο του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.








Στα άκρα η κόντρα κυβέρνησης και απεργών στα ΑΕΙ

Ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο της επιστράτευσης των διοικητικών υπαλλήλων σε ΕΜΠ και ΕΚΠΑ αφήνει ο πρωθυπουργός, την ώρα που δεν φαίνεται στον ορίζοντα λύση στο χάσμα που υπάρχει μεταξύ απεργών και κυβέρνησης.








ΟΑΕΔ: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για πεντάμηνη απασχόληση 27.948 ανέργων

Εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ η Δημόσια Πρόσκληση του ΟΑΕΔ για την πεντάμηνη απασχόληση χιλιάδων ανέργων.








Έναρξη των εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και με μία εκπαιδευτική κοινότητα σε αναβρασμό ξεκινούν σήμερα οι τριήμερες εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση των 40 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.








ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας κατά της διαθεσιμότητας

Πανελλαδική στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τη λήξη του ωραρίου έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στο μέτρο της διαθεσιμότητας







8 τροφές πλούσιες σε ασβέστιο για την «μάχη» κατά του λίπους

Μπορεί όλοι να γνωρίζουμε πως το ασβέστιο είναι πολύ σημαντικό για τον οργανισμό μας αλλά ξέρατε πως συμβάλει και στην προσπάθεια απώλεια βάρους;








Σύμβαση - δώρο για τα σκουπίδια

Πολιτικές προεκτάσεις λαμβάνουν τα τεκταινόμενα στον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής, στον οποίο πρόεδρος είναι ο Γιάννης Σγουρός, όπου συμβαίνουν διάφορα μυστήρια πράγματα.








Ο χρυσός τους φέρνει… πιο κοντά!

Μια…ανέλπιστη χρηματοδοτική χορηγία σε οποιονδήποτε χειμαζόμενο Δήμο της χώρας αυτήν την εποχή -και δεν ξέρουμε πολλούς με ανθηρά οικονομικά στην τρέχουσα δεινή οικονομική δυσπραγία- είναι πάντα καλοδεχούμενη.







Το ALCATEL One Touch Fire αποκλειστικά από την COSMOTE

Το νέο ALCATEL One Touch Fire, το πρώτο Smartphone με λειτουργικό Firefox OS στην ελληνική αγορά, φέρνει από αύριο στους πελάτες της αποκλειστικά η COSMOTE, σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή.








Μήνυση κατέθεσε η Ζ. Κωνσταντοπούλου για την ΕΡΤ

Μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, κατέθεσε την Τετάρτη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου για όσα διαδραματίστηκαν έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ το περασμένο Σάββατο.






Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Μάλλον δεν συμφωνούμε ότι «δεν υπάρχει χώρα με το όνομα Κύπρος»

«Δεν νομίζω ότι θα συμφωνούσαμε με κάτι τέτοιο», δήλωσε η Αμερικανίδα εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζένιφερ Ψάκι, αναφερόμενη στην δήλωση Ερντογάν ότι «δεν υπάρχει χώρα με το όνομα Κύπρος».







Ο ιός Η6Ν1 της γρίπης των πτηνών μόλυνε για πρώτη φορά άνθρωπο

Μία 20χρονη γυναίκα από την Ταϊβάν είναι η πρώτη γνωστή περίπτωση ανθρώπου που μολύνθηκε από τον ιό της γρίπης των πτηνών Η6Ν1, σύμφωνα με Ταϊβανέζους επιστήμονες.







Την έκαψε την κοπέλα...

Μια απλή επίσκεψη στον γιατρό, από αυτές που λέμε ρουτίνας, δεν  εγκυμονεί κινδύνους. Συνήθως. Γιατί  αν ο γιατρός είναι αφηρημένος ή οτιδήποτε άλλο μπορείς να πάθεις ζημιά εκεί όπου δεν το περιμένεις.







8 ιστορικές φωτογραφίες που δεν έχετε ξαναδεί

Το ότι η ιστορία γράφεται, εκτός από λέξεις, και με φωτογραφίες (που συχνά αξίζουν όσο χιλιάδες λέξεις) είναι γνωστό. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, αν και ιστορικές, παραμένουν άγνωστες. 







«Τρυφερές» στιγμές Μέρκελ και Ολάντ

Με κοινό εξώφυλλο τους σωσίες της Άγκελα Μέρκελ και του Φρανσουά Ολάντ, οι οποίοι απεικονίζονται να τρώνε αγκαλιά πρωινό σε ένα κρεβάτι, θα κυκλοφορήσουν την ερχόμενη Παρασκευή το περιοδικό της γαλλικής εφημερίδας Le Monde και η γερμανική εφημερίδα Die Zeit. 







H Pleyel κλείνει λόγω κινέζικου ανταγωνισμού

Η φημισμένη γαλλική εταιρεία πιάνων Pleyel, που κατασκεύασε όργανα για τον Ραβέλ, τον Στραβίνσκι και τον Σοπέν, έκλεισε το εργοστάσιό της.








Άφραγκος ο Σνόουντεν;

Φαίνεται πως περνάει δύσκολες μέρες ο Έντουαρντ Σνόουντεν στη Μόσχα, παρά το ότι προ εβδομάδων είχε γίνει γνωστό ότι είχε βρει δουλειά σε ρωσικό website.








Τα 15 καλύτερα φωτογραφικά στιγμιότυπα του κόσμου

Σύμφωνα με τα φωτογραφικά στάνταρντς, ένα ιδανικό φωτογραφικό στιγμιότυπο μπορεί να προκύψει όταν συντρέχουν τουλάχιστον 2 από τις 3 παρακάτω συνθήκες: Ιδανικό μέρος, ιδανική στιγμή, ιδανική γωνία λήψης. Σας παραθέτουμε 15 από τα καλύτερα στιγμιότυπα που κυκλοφορούν στο ίντερνετ.







Μπάφιασε το κορίτσι!

Δεν «κομίζει γλαύκας εις  Αθήνας» όποιος αναφέρει ότι πολλοί σταρ της μουσικής κάνουν χρήση ν

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...