George Clooney: «Μου αρέσει ο γάμος, αλλά στις ταινίες»

Ο πιο περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ, George Clooney αποκάλυψε ποιά είναι τα πράγματα που μισεί...
Πρώτο και καλύτερο στη λίστα του είναι ο γάμος. «Δεν είμαι εναντίον του γάμου, απλώς δεν κάνει για μένα. Ανησυχείς στη ζωή σου μήπως απογοητεύσεις τη γυναίκα σου και καταλήγεις να απογοητεύεις τον εαυτό σου,
γιατί δεν ξεκινάς ποτέ κάτι με σκοπό να πάει στραβά. Οπότε γίνεσαι προσεκτικός. Είμαι ρομαντικός, μου αρέσει ο γάμος, αλλά στις ταινίες!» λέει.

Το δεύτερο πράγμα που δεν αντέχει είναι οι πονοκέφαλοι. «Από τότε που είχα εκείνο το ατύχημα στον λαιμό στα γυρίσματα του Syriana, υποφέρω από έντονους πονοκεφάλους. Έχω περάσει από το στάδιο στο οποίο δεν μπορούσα καθόλου να λειτουργήσω και έχω πλέον καταλήξει ότι έχω έναν “βαρύ” πονοκέφαλο. Κάποιες φορές γίνεται όλο και χειρότερος στη διάρκεια της ημέρας. Νιώθω ότι τα αυτιά μου και το κεφάλι μου θα εκραγούν» αποκαλύπτει ο πρωταγωνιστής της διαστημικής περιπέτειας «Gravity».

Πανικοβάλλεται στην ιδέα να βρίσκεται υπό την απειλή όπλου. Και διηγείται την περιπέτεια του: «Βρισκόμουν με τον πατέρα μου στο Σουδάν, στη μέση του πουθενά. Ξαφνικά μερικά 13χρονα παιδιά που κρατούσαν καλάσνικοφ μας ακινητοποίησαν με βίαιο τρόπο. Δεν είναι καθόλου ευχάριστο να έχεις ένα πιστόλι στο πρόσωπο σου. Ευτυχώς ένας άντρας από την ασφάλεια μας, τα πλησίασε ήρεμα, απομάκρυνε το όπλο από πάνω μας λέγοντας “Όχι!” και τελείωσαν όλα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήταν τόσο απλό. Ντρεπόμουν πραγματικά γιατί είχα φοβηθεί τόσο πολύ».
Ο πατέρας του Nick Clooney ήταν πολύ γνωστός δημοσιογράφος, με πολιτικές απόψεις που συχνά του έκαναν τη ζωή δύσκολη. Η θεία του Rosemary ήταν μία από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες της εποχής της στην Αμερική. Ενώ ο ίδιος ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς του Hollywood και ο πιο περιζήτητος εργένης. Ο George Clooney αποκάλυψε ποια είναι τα πράγματα που μισεί.
Πρώτο και καλύτερο στη λίστα του είναι ο γάμος. «Δεν είμαι εναντίον του γάμου, απλώς δεν κάνει για μένα. Ανησυχείς στη ζωή σου μήπως απογοητεύσεις τη γυναίκα σου και καταλήγεις να απογοητεύεις τον εαυτό σου, γιατί δεν ξεκινάς ποτέ κάτι με σκοπό να πάει στραβά. Οπότε γίνεσαι προσεκτικός. Είμαι ρομαντικός, μου αρέσει ο γάμος, αλλά στις ταινίες!».
Το δεύτερο πράγμα που δεν αντέχει είναι οι πονοκέφαλοι. «Από τότε που είχα εκείνο το ατύχημα στον λαιμό στα γυρίσματα του Syriana, υποφέρω από έντονους πονοκεφάλους. Έχω περάσει από το στάδιο στο οποίο δεν μπορούσα καθόλου να λειτουργήσω και έχω πλέον καταλήξει ότι έχω έναν “βαρύ” πονοκέφαλο. Κάποιες φορές γίνεται όλο και χειρότερος στη διάρκεια της ημέρας. Νιώθω ότι τα αυτιά μου και το κεφάλι μου θα εκραγούν».
Διαβάστε ακόμη: George Clooney: «Θεωρώ ότι ο Brad Pitt είναι πιο πάνω και από μένα»
Μία κατάσταση που απεχθάνεται είναι να βρίσκεται υπό την απειλή όπλου. Και διηγείται στο ΟΚ! την περιπέτεια του. «Βρισκόμουν με τον πατέρα μου στο Σουδάν, στη μέση του πουθενά. Ξαφνικά μερικά 13χρονα παιδιά που κρατούσαν καλάσνικοφ μας ακινητοποίησαν με βίαιο τρόπο. Δεν είναι καθόλου ευχάριστο να έχεις ένα πιστόλι στο πρόσωπο σου. Ευτυχώς ένας άντρας από την ασφάλεια μας, τα πλησίασε ήρεμα, απομάκρυνε το όπλο από πάνω μας λέγοντας “Όχι!” και τελείωσαν όλα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήταν τόσο απλό. Ντρεπόμουν πραγματικά γιατί είχα φοβηθεί τόσο πολύ».
Ενώ για το τέλος αφήνει μία ακόμη δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε, την εξάμηνη πάρεση προσώπου. «Στα δεκατέσσερα μου, στις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου, η μία πλευρά του προσώπου είχε παραλύσει για έξι μήνες. Ήταν πολύ μεγάλο διάστημα. Ξυπνάς ένα πρωί, η γλώσσα σου είναι μουδιασμένη και δεν μπορείς να κάνες τίποτα. Ούτε ξέρεις πότε θα περάσει και αν θα περάσει κάποια στιγμή. Επιπλέον δεν υπάρχει θεραπεία. Σίγουρα δεν ήμουν ο πιο δημοφιλής στοσχολείο!».
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...