«Παιχνίδια» στην παραλία Με «παιχνιδιάρικη» διάθεση στην Αυστραλία η Mel B

Αρνήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της τις φήμες ότι έχει μοιραστεί το κρεβάτι της με τον άντρα της και μια... στρίπερ
Το απίστευτα γυμνασμένο κορμί της μας έδειξε η πρώην τραγουδίστρια των Spice girls, Mel B, κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Αυστραλία.


Η 38χρονη μητέρα τριών κοριτσιών βρέθηκε στο Σίδνεϊ με τον σύζυγό της Stephen Belafonte και τράβηξε επάνω της όλα τα βλέμματα με το κόκκινο, μικροσκοπικό μαγιό που φορούσε.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες, το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα... εκδηλωτικό στην παραλία, όπου έπαιξαν και γέλασαν, αδιαφορώντας για τους παπαράτσι.

Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο, η Mel B χρησιμοποίησε και το Twitter για να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για το πόσο όμορφα πέρασε την ημέρα της.

Όσον αφορά στο πως καταφέρνει να διατηρεί σε άψογη φόρμα το κορμί της έπειτα από τρεις γέννες, η 38χρονη δηλώνει, πως η γυμναστική της προκαλεί ανία αλλά είναι απαραίτητη για να διατηρήσει τους γραμμωμένους κοιλιακούς της.

Σημειώνεται ότι η Mel αρνήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της τις φήμες ότι έχει μοιραστεί το κρεβάτι της με τον άντρα της και μια... στρίπερ.
Αν είπε πως εκτιμά τη δουλειά που κάνουν και το γεγονός ότι έχει κάνει και η ίδια μαθήματα για να μάθει τα μυστικά του στριπτίζ, όπως τόνισε: «Ο άντρας μου είναι δικός μου και καμιάς άλλης».










πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...