SENTRAGOAL:ΤΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ «Κάντε ένσταση για τους... φτωχούς Ελληνες»!

ΤΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ

«Κάντε ένσταση για τους... φτωχούς Ελληνες»!

Aπίστευτα σχόλια των Γάλλων για το δικό μας 3-1 σε σχέση με το δικό τους διαφαινόμενο αποκλεισμό: «Πείτε στον πρόεδρο να κάνει ένσταση, αν οι Ελληνες δεν έχουν να πληρώσουν»!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΑΙΤ

«Μήτρογλου, ο μπομπέρ της Ευρώπης»


Τα διεθνή ΜΜΕ αποθέωνουν (ξανά) τον Μήτρογλου, αναφέρονται στα ρεκόρ που σπάει το ένα μετά το άλλο, καταγράφουν τις ομάδες που ενδιαφέρονται και τον κοστολογούν στα 12 εκατ. ευρώ!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ SENTRA 103,3

«Βαρόμετρο σε αυτή την ομάδα ο Σαμαράς»


Ο Βασίλης Τσιάρτας μίλησε στον Sentra 103,3 για το ιδανικό παιχνίδι που έκανε χθες η εθνική. «Έτσι, η Ρουμανία δεν μας φοβίζει» πρόσθεσε και αναφέρθηκε σε Μήτρογλου, Σάλπι, Σαμαρά.

Τα γκολ της Εθνικής σε περιγραφή στον Sentra 103,3


Το SentraGoal σας προσφέρει σε audio την περιγραφή των γκολ του θριάμβου της Εθνικής επί των Ρουμάνων με τους σπίκερ του Sentra 103,3, Σωτήρη Τριανταφύλλου και Γιώργο Τριανταφυλλόπουλο

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 5-1 ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ

Πολωνία... όπως Σουηδία για τις Ελπίδες

Το 5-1 επί της Σουηδίας είναι μόνο η αρχή. Αυτό είναι το σύνθημα στις τάξεις της Εθνικής Ελπίδων, εν όψει του πέμπτου της αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2013/15 με την Πολωνία, την Τρίτη (19/11) στην Κρακοβία. Αυτό τόνισαν οι Μαυρουδής Μπουγαΐδης και Σωκράτης Διούδης με δηλώσεις τους στο επίσημο σάιτ της ΕΠΟ.

ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE

Εγραψε ιστορία η Ζάκυνθος στη Δράμα!


Πρώτη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία της στη Football League για τη Ζάκυνθο, η οποία επικράτησε 1-0 της Δόξας στην Δράμα. Ως τώρα είχε 4 ήττες σε ισάριθμους εκτός έδρας αγώνες. Εξαλλοι πανηγυρισμοί για τους νησιώτες.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Οκτώ συλλήψεις Ρουμάνων πριν το ματς


Στη σύλληψη οκτώ Ρουμάνων προχώρησε την Παρασκευή (15/11) πριν την έναρξη της πρώτης αναμέτρησης ανάμεσα στην Εθνική μας ομάδα και τη Ρουμανία η Αστυνομία.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

«Κουβέντα με Ατλέτικο για Ρομπέρτο»


Σενάριο που θέλει τον Ολυμπιακό να προσπαθεί από τώρα να διατηρήσει τον Ρομπέρτο και την επόμενη περίοδο στο ρόστερ του φιλοξενεί η ισπανική εφημερίδα, «Elmundodeportivo».

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ «ΚΙΤΡΙΝΩΝ»

Φιλικό με απουσίες για Αρη κόντρα στη Λιούμπιμετς


Με απουσίες για προληπτικούς, κυρίως, λόγους εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στο κυριακάτικο (15:00, 17/11) φιλικό με τη βουλγαρική, Λιούμπιμετς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Αρης.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΔΙΚΕΦΑΛΟ»

Μαλεζάς και στο βάθος Πελέ για ΠΑΟΚ τον Γενάρη


Δεν αποκλείεται η επιστροφή του Στέλιου Μαλεζά ακόμα και τον Γενάρη στον ΠΑΟΚ που έχει κάνει την πρώτη επαφή με Εργοτέλη για Πελέ με όπλο τη Ρωσίδα ατζέντη, Ναταλία Κουροέντοβα.

Ο ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΟΝ SENTRA 103.3

«Ο Μήτρογλου ξέρει 10 κιλά μπάλα»


Για την μεγάλη νίκη της Εθνικής Ελλάδας με 3-1 επί της Ρουμανίας μίλησε ο Αλέξης Αλεξίου στον Sentra 103.3 με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή να εκθειάζει τον Κώστα Μήτρογλου λέγοντας ότι ο επιθετικός του Ολυμπιακού ξέρει 10 κιλά μπάλα!

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΠΑΡΑΖ

Το «ευχαριστώ» των διεθνών και η μίνι-ξεκούραση!


Πρωινό χαλάρωμα και ελεύθερος χρόνος ως τις 22:00 για τους διεθνείς στην επόμενη μέρα του 3-1 επί της Ρουμανίας. Οι παίκτες ευχαρίστησαν τον κόσμο, ανακοίνωση για τα εισιτήρια της ρεβάνς. 
 

ΡΗΞΗ ΧΙΑΣΤΩΝ ΥΠΕΣΤΗ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Σοκ με Κεντίρα, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν


Ο Σάμι Κεντίρα υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο χθεσινό (15/11) φιλικό αγώνα της Εθνικής Γερμανίας με την Ιταλία και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι μήνες, χάνοντας όλη την υπόλοιπη αγωνιστική σεζόν με την Ρεάλ, ενώ η συμμετοχή του στο Mundial της Βραζιλίας το καλοκαίρι θεωρείται αμφίβολη.

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ

«Η χειρότερη εμφάνιση στην ιστορία της Γαλλίας»

Επικριτικός είναι ο γαλλικός Τύπος μετά την ήττα της Εθνικής τους με 2-0 από την Ουκρανία για τον πρώτο αγώνα των μπαράζ του Mundial, δείχνοντας πως πλέον δεν πιστεύουν ότι οι «Les Blues» μπορούν να πάρουν την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας

ΕΓΚΩΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Γκόιαν: «Στράικερ κλάσης ο Μήτρογλου»

Το εγκώμιο του Κώστα Μήτρογλου έπλεξε με δηλώσεις του στον ρουμανικό Τύπο ο διεθνής αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Ντορίν Γκόιαν, ο οποίος παρά το 3-1 του Καραϊσκάκη πιστεύει ότι η Εθνική του ομάδα μπορεί την ανατροπή. 

4-1-4-1 Η 4-2-3-1;

Τα δυο πλάνα πρόκρισης του Πιτούρκα


Δυο πλάνα έχει στο μυαλό του ο Βίκτορ Πιτούρκα εν όψει της ρεβάνς του 3-1 στο Βουκουρέστι κόντρα στην Ελλάδα. Επιστρέφει ο Κίρικες, ίσως αλλάξει και σύστημα ο εκλέκτορας των Ρουμάνων.

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Ο Μπόλονι... ανεβάζει το πεσμένο ηθικό των Ρουμάνων


Ο πιο αισιόδοξος Ρουμάνος για πρόκριση στα τελικά του Mundial είναι ο Λάζλο Μπόλονι. «Και 0-0 να ήταν το ματς στην Ελλάδα, ένα γκολ θα θέλαμε στη ρεβάνς. Αν το βάλουμε νωρίς, ελπίζουμε», τόνισε.

ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ

Οι «σούπερ Αετοί» της Νιγηρίας πάνε στο Mundial! (vds)


Η Νιγηρία επικράτησε με 2-0 επί της Αιθιοπίας στον δεύτερο αγώνα για τα μπαράζ του Mundial στην ζώνη της Αφρικής και με συνολικό σκορ 4-1 πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το καλοκαίρι του 2014!

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

Μαχητές οι Ιάπωνες! (vds)


Η Εθνική Ιαπωνίας αποδείχτηκε… σκληρό καρύδι στο φιλικό αγώνα με την Ολλανδία και ενώ ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 τελικά το «γύρισε» σε 2-2. Οι Ολλανδοί «φουριόζοι» πήραν προβάδισμα με 2-0 από το γκολ του φαν ντερ Φαρτ στο 12΄ και του Ρόμπεν στο 39΄

ΠΙΘΑΝΩΣ 4-6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Τραυματίστηκε στον αστράγαλο ο Έρικσεν


Ο Κρίστιαν Έρικσεν τραυματίστηκε στον αστράγαλο στην διάρκεια του χθεσινού φιλικού της Δανίας με την Νορβηγία και ο παίκτης της Τότεναμ είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις με έξι εβδομάδες

Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ Ο «CR7» ΤΗΝ «ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ»

Η καθιστική διαμαρτυρία του Αντσελότι για τον Ρονάλντο


Διατεθειμένος να οργανώσει καθιστική διαμαρτυρία στην γενέτειρα του, το Ρετζιόλο, είναι ο προπονητής της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι σε περίπτωση που ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πάρει την «Χρυσή Μπάλα»

ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ανανέωσε ο Σέζνι στην Άρσεναλ!


Ο Βόιτσεχ Σέζνι υπέγραψε νέο συμβόλαιο μακράς διάρκειας με την Άρσεναλ και ο Πολωνός τερματοφύλακας θα είναι «κανονιέρης» για πολλά χρόνια ακόμα.

ΤΟ «ΑΡΚΕΤΑ» ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΡΕΑΛ

Δεν θα πάει στην «Χρυσή Μπάλα» ο Ρονάλντο!


Μια βροντερή απουσία θα υπάρχει στην τελετή της «Χρυσής Μπάλας» στην Ζυρίχη (13/1/14), καθώς σύμφωνα με την «AS» ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα δώσει το παρόν στην εκδήλωση της FIFA

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Στο Λονδίνο άνθρωπος της Γαλατάσαραϊ για τον Τέρι


Η Γαλατάσαραϊ θέλει να κάνει άλλη μια μεγάλη μεταγραφή και σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα έχει στείλει στο Λονδίνο τον ατζέντη, Μούτσι Οτσάν, για να κάνει τις πρώτες κινήσεις για την απόκτηση του Τζον Τέρι ενώ υπάρχει και ενδιαφέρον από την Γιουβέντους για τον παίκτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...