To πρόγραμμα εκδηλώσεων της Περιοχής Πελοποννήσου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς του ΚΚΕ


Πλούσιο είναι το πρόγραμμα ανοιχτών ομιλιών, συγκεντρώσεων και άλλων εκδηλώσεων που διοργανώνουν οι Τομεακές Επιτροπές της Περιοχής Πελοποννήσου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς του ΚΚΕ για την παρουσίαση της πολιτικής πρότασης διεξόδου του ΚΚΕ.


Τετάρτη 27 Νοέμβρη

Η Τομεακή Επιτροπή ΑΕΙ - ΤΕΙ του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο ΑΕΙ και ΤΕΙ Αχαΐας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση-αφιέρωμα στα 95 χρόνια του ΚΚΕ και στα 45 χρόνια της ΚΝΕ, στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ, στις 7.00 μ.μ., με ομιλήτρια την Ελένη Μπιρλή, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

Η ΤΕ Λακωνίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση-ομιλία για τα 95 χρόνια του ΚΚΕ και τη συμβολή της ΚΟ Λακωνίας, στο Εργατικό Κέντρο Σπάρτης, στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Δημήτρη Μαστρογιαννόπουλο, γραμματέα της ΤΕ Λακωνίας του ΚΚΕ.

Η ΚΟΒ Προσφυγικών θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για την επέτειο της Οχτωβριανής Επανάστασης, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου, στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Κώστα Πελετίδη, μέλος της ΤΕ Εδαφικού Τομέα Αχαΐας του ΚΚΕ.

Η ΚΟΒ Παλλικής θα πραγματοποιήσει ομιλία, στο Δημαρχείο Ληξουρίου, στις 7.30 μ.μ., με ομιλήτρια την Αγγελική Τσώλου, γραμματέα της ΤΕ Κεφαλονιάς του ΚΚΕ.


Τρίτη 3 Δεκέμβρη

Η ΤΕ Εργατικού Τομέα Αχαΐας του ΚΚΕ και το ΤΣ της ΚΝΕ, διοργανώνουν εκδήλωση για τα 95 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ, στην αίθουσα του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης (πλατεία Γεωργίου 13-19), στις 7.00 μ.μ., με ομιλητή τον Διονύση Αρβανιτάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει οπτικοακουστικό αφιέρωμα στα 95χρονα του ΚΚΕ.

Πέμπτη 5 Δεκέμβρη

Η ΚΟΒ Παιδαγωγικών και η ΚΟΒ ΦΜΣ θα πραγματοποιήσουν ομιλία-συζήτηση με θέμα «Το νέο σχολείο και οι θέσεις του ΚΚΕ», στην αίθουσα Τ 13, στις 12.00 μ., με ομιλητή τον Φίλιππα Ακαρέπη, μέλος της ΤΕ ΑΕΙ - ΤΕΙ Αχαΐας του ΚΚΕ.

Τρίτη 10 Δεκέμβρη

Η ΚΟΒ Οικονομικού/Διοίκησης διοργανώνει ομιλία-συζήτηση με θέμα «Η καπιταλιστική οικονομική κρίση μέσα από τα βιβλία των σχολών και οι θέσεις του ΚΚΕ», στην αίθουσα ΠΑΜ 17, στις 12.00 μ., με ομιλητή τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Παρασκευή 13 Δεκέμβρη

Η ΚΟΒ ΤΕΙ Πάτρας και η ΟΒ ΣΔΟ διοργανώνουν ομιλία-συζήτηση με θέμα «Η καπιταλιστική οικονομική κρίση μέσα από τα βιβλία των σχολών και οι θέσεις του ΚΚΕ», στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ, στις 12.00 μ., με ομιλήτρια την Ζωή Χαχάμη, μέλος της ΤΕ ΑΕΙ - ΤΕΙ Αχαΐας του ΚΚΕ.


Eπιμέλεια planet stars  panosantypasloutraki@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...