Και όμως: Ο Μπερλουσκόνι χάλασε χατίρι στην 28χρονη αγαπημένη του-«no Harley Davidson»

Η Πασκάλε δε θα πάρει το δώρο Χριστουγέννων που επιθυμεί από τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας…

Μπορεί πολλές γυναίκες να περιμένουν τα Χριστούγεννα από τους συντρόφους τους να λάβουν ως δώρα ακριβές γόβες, επώνυμες τσάντες, ηλεκτρονικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας ή ακόμα και ένα… δαχτυλίδι, όμως, η Φραντσέσκα Πασκάλε ξεχωρίζει.


Η επίσημη αγαπημένη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι που το πιθανότερο είναι να έχει όλα τα παραπάνω, ζήτησε από τον 77χρονο πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας για δώρο εορτών μία… Harley Davidson

Η 28χρονη Πασκάλε, όμως, δε θα καταφέρει να φορέσει τα δερμάτινά της και να μετατραπεί σε easy rider, καθώς ο… καλός της φοβάται για την ασφάλειά της, με αποτέλεσμα να της πει το πρώτο «no».
Η νεαρή σύντροφός του, λοιπόν, θα περιοριστεί σε άλλα λιγότερο επικίνδυνα δώρα και θα γευματίσει στη βίλα Άρκορε με ολόκληρη την οικογένεια Μπερλουσκόνι. Όσο για την Πρωτοχρονιά, το ζεύγος πιθανώς να ταξιδέψει ως το Τρεντίνο.
Στο μεταξύ, οι δύο ερωτευμένοι δε θα μπορούσαν να λείψουν από την καθιερωμένη φάτνη, καθώς ειδικοί τεχνίτες σχεδίασαν αγαλματίδια του Μπερλουσκόνι και της Πασκάλε, αλλά και του σκύλου τους, Ντουντού, για να κρατούν συντροφιά στο θείο βρέφος.


Όλα αυτά την ώρα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στοιχεία για τον εκβιασμό του πρώην Καβαλιέρε από πρώην εκδότη εφημερίδας, Βάλτερ Λαβίτολα, ο οποίος φέρεται να τον προμήθευε με ιερόδουλες και στη συνέχεια να μαγνητοσκοπούσε τις ερωτικές συνευρέσεις ώστε στη συνέχεια να τον απειλεί.pηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...