Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ-Στην κλήρωση των «32» του Europa League, που θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου-μετά το 2-2 με την Αλκμααρ στην Τούμπα

Στην κλήρωση των «32» του Europa League, που θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου,
θα μπουν 32 μπαλάκια, εκ των οποίων το ένα θα φέρει το όνομα του ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος», που πήρε την πρόκριση από τον 12ο όμιλο της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, περιμένει να του χαμογελάσει η τύχη, όπως έγινε στην κλήρωση των ομίλων, που του έπεσαν αντίπαλοι στα μέτρα του, καθώς μετά το 2-2 με την Αλκμααρ στην Τούμπα, έχασε την πρώτη θέση του 12ου ομίλου και θα είναι στους «αδύνατους».



Ποιες είναι, λοιπόν, οι 15 υποψήφιες αντίπαλοι του ΠΑΟΚ (σ.σ. με την Αλκμααρ δεν μπορεί να παίξει πάλι). Πρόκειται για τις Σαχτάρ Ντόνετσκ (από Champions League), Μπενφίκα (από Champions League), Βασιλεία (από Champions League), Νάπολι (από Champions League), Βαλένθια, Ρούμπιν Καζάν, Φιορεντίνα, Λουντογκόρετς, Σάλτσμπουργκ, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Γκενκ, Σεβίλλη, Λιόν, Τραμπζονσπόρ και Τότεναμ.
Η κλήρωση θα λάβει χώρα στη Νιόν της Ζυρίχης την ερχόμενη Δευτέρα (16/12, 14:00) εκεί που θα βρεθούν οι οκτώ τρίτες ομάδες από τους ομίλους του Champions League και οι 24 που πήραν την πρόκριση από τους ομίλους του Europa.
Αμέσως μετά την κλήρωση των «32», θα διεξαχθεί και η κλήρωση των αγώνων της φάσης των «16» του θεσμού. Υπενθυμίζουμε ότι στους «32» δεν μπορούν να παίξουν αντίπαλες ομάδες από την ίδια χώρα, κάτι που δεν αφορά άμεσα τον ΠΑΟΚ μιας και είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας μας στη διοργάνωση, ενώ δεν μπορούν να παίξουν και ομάδες που κοντραρίστηκαν στους ομίλους, άρα ο «δικέφαλος» δεν μπορεί να (ξανα)παίξει με την Αλκμααρ.
Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 20 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς στις 27 του ίδιου μήνα.
ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ
ΙΣΧΥΡΟΙ
Σαχτάρ Ντόνετσκ (από Champions League)
Μπενφίκα (από Champions League)
Βασιλεία (από Champions League)
Νάπολι (από Champions League)
Βαλένθια
Ρούμπιν Καζάν
Φιορεντίνα
Λουντογκόρετς
Σάλτσμπουργκ
Αϊντραχτ Φρανκφούρτης
Γκενκ
Σεβίλλη
Λιόν
Τραμπζονσπόρ
Τότεναμ
Αλκμααρ
ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ
ΠΑΟΚ
Γιουβέντους (από Champions League)
Βικτόρια Πλζεν (από Champions League)
Αγιαξ (από Champions League)
Πόρτο (από Champions League)
Σουόνσι
Τσερνομόρετς
Μάριμπορ
Εσμπιεργκ
Ντνίπρο
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ντιναμό Κιέβου
Σλόβαν Λίμπερετς
Μπέτις
Λάτσιο
Ανζί

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...