ΑΕΚ- ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ 7-1 ΑΕΚάρα με 7άρα! (vds+pics)

Μαγική εμφάνιση από την Ένωση στο καλύτερο και πιο παραγωγικό της φετινό παιχνίδι. Ο κόσμος της ΑΕΚ ανταμείφθηκε πλήρως από τους ποδοσφαιριστές του Τραϊανού Δέλλα και επιτέλους είδε την αγαπημένη του ομάδα να διαλύει τον αντίπαλο της, να συντρίβει με 7-1 τον ΠΑΟ Κρουσώνα και να προσφέρει γκολ και θέαμα.
Δηλαδή να κάνουν πράξη το ζητούμενο του “Κολοσσού” από την αρχή της σεζόν.

Ουσιαστικά η ΑΕΚ φόρτσαρε και ανέβασε στα ύψη την απόδοση της στο δεύτερο μέρος. Μέσα σε ένα 20λεπτο πέτυχε πέντε γκολ, με τον Κροάτη φορ Ιβάν Μπρέσεβιτς να πετυχαίνει το πρώτο του χατ-τρικ με τη κιτρινόμαυρη φανέλα και να καλύπτει το χαμένο έδαφος των προηγούμενων κακών του εμφανίσεων. Ήταν μάλιστα, η πρώτη φορά που συνεργάστηκε με τον Ντακόλ, με τον Βραζιλιάνο να σκοράρει δις και να αποτελεί το βαρύ πυροβολικό της ομάδας.
Ξεχώρισε ο Γροντής. Ο νεαρός μέσος σκόραρε και συμμετείχε σε άλλα δύο τέρματα. Θετική εμφάνιση και για τον Πλατέλλα που πέτυχε το πιο εντυπωσιακό γκολ της αναμέτρησης. Αντίθετα, Ρόβας και Ανάλογλου κινήθηκαν σε ρηχά νερά, καθώς πρόσφεραν περισσότερο στο ανασταλτικό κομμάτι (εκεί που δεν χρειαζόταν) και λιγότερο στο δημιουργικό.

Κακή εμφάνιση στο α' μέρος
ΑΕΚάρα με 7άρα! (vds+pics)
Η Ενωση μπήκε δυνατά στο ματς και έψαξε το γκολ από τα πρώτα λεπτά. Το σουτ του Κορδέρο στο 1' πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Καλομοίρης μπλόκαρε το φάουλ του Ντακόλ. Ωραία ενέργεια του Γεωργέα απο τα δεξιά στο 9', η μπάλα έφτασε στον Πλατέλλα, όμως, το σουτ του ήταν αδύναμο. Ο ΠΑΟΚ απείλησε για πρώτη φορά στο 12', με το δυνατό σουτ απο τον Ταβλαδωράκη να περνάει εκτός εστίας. Ο Ντακόκ εκτέλεσε και πάλι φάουλ της Ένωσης στο 20', με τον Καλομοίρη να μπλοκάρει εκ νέου.
Στα επόμενα λεπτά ο Γροντής βρέθηκε μέσα σε τρεις φάσεις και έκανε τελικά το γκολ στην τελευταία. Πρώτα στο 23΄, με το σουτ του να περνάει άουτ, έπειτα στο 27' σε μία άτσαλη τελική προσπάθεια και εν τέλει στο 33' σε μία τυχερή φάση. Μετά απο σέντρα του Γεωργέα και προβολή του Μπρέσεβιτς, ο Καλομοίρης απέκρουσε και ο Μακατουνάκης στην προσπάθεια του να διώξει πάνω στη γραμμή έστειλε τη μπάλα πάνω στον Γροντή και αυτή κατέληξε στα δίχτυα.
Δύο λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Παπαρούνα λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά στην ΑΕΚ.
Καταιγιστική η Ένωση στην επανάληψη
Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Στο 50 δευτερόλεπτο ο Μπρέσεβιτς με προβολή από το σημείο του πέναλτι δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από ασίστ πάρε-βάλε του Γροντή. Ανέβασε ρυθμούς η Ένωση και στο 53' ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-0.
Ο Γροντής και πάλι συμμετείχε στη φάση, καθώς έφυγε μόνος του από αριστέρα, έπιασε το δυνατό σουτ, ο Καλομοίρης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Ντακόλ σε κενή εστία σκόραρε. Ένα λεπτό μετά, ο Βραζιλιάνος ήταν ο δημιουργός και ο Κροάτης ο σκόρερ και πάλι με προβολή, για το 4-0. Σόου από τον Μπρέσεβιτς και 5-0 με σουτ από τα δεξιά, έπειτα από μπαλιά του Γεωργέα. Το πάρτι συνεχίστηκε και στο 65' ο Πλατέλλας με εντυπωσιακό τρόπο (πέρασε τον τερματοφύλακα και έκανε το γυριστό) πέτυχε το 6-0 μέσα σε έξαλλα πανηγύρια.
Πέναλτι κέρδισε η ΑΕΚ στο 71' σε πέσιμο του Πλατέλλα μέσα στην περιοχή και κόκκινη κάρτα στον γκολκίπερ Καλομοίρη. Λάθος απόφαση του διαιτητή Μανούχου, καθώς ο Πλατέλλας ντρίπλαρε τον Καλομοίρη, αλλά έπεσε μόνος του. Ο Ντακόλ το εκτέλεσε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 7-0.
Το γκολ της τιμής για τον ΠΑΟΚ στο 79' με τον Παππά, έπειτα από λάθος διώξιμο του Σταθάκη.
ΣΚΟΡΕΡΣ: 33' Γροντής, 46', 54', 59' Μπρέσεβιτς, 53', 74' Ντακόλ, 65' Πλατέλλας- 79' Παππάς
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μανούχος (Αργολίδας)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 71' Καλομοίρης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 49' Κορδέρο, 67' Γεωργέας
ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Βούρας, Γεωργέας (68' Αργυρίου), Πεταυράκης, Ρόβας, Σταθάκης, Κορδέρο, Γροντής, Πλατέλλας, Ανάκογλου, Ντακόλ (75' Παυλής), Μπρέσεβιτς (75' Τσεβάς)
ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Μύρων Σηφάκης): Καλομοίρης, Σκουτέλης, Μασέλης, Μακατουνάκης (62' Αλέκου), Κορδονούρης, Ταβλαδωράκης, Καπετανάκης, Παπαρούνας, Κουράκης, Νύκταρης (73' Ζερβός), Παππάς













pηγη+βιντεοΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...