Η τελευταία φωτογραφία πριν ο ηθοποιός μπει στη μοιραία κόκκινη Πόρσε Η υπερβολική ταχύτητα σκότωσε τον Πολ Γουόκερ video

Οδηγός ήταν ο 38χρονος Ρότζερ Ρόντας, φίλος του ηθοποιού και ιδιοκτήτης εταιρείας που ασχολούνταν με παροχή υπηρεσιών σε αγώνες ταχύτητας - Δείτε βίντεο με το φλεγόμενο αυτοκίνητο
Η υπερβολική ταχύτητα συνετέλεσε στο τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον ηθοποιό Πολ Γουόκερ,
γνωστό από τις ταινίες "The Fast and the Furious" ("Οι Μαχητές Των Δρόμων"), το Σάββατο στη Νότια Καλιφόρνια, ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες.


Ο 40χρονος Γουόκερ ήταν συνεπιβάτης στην κόκκινη Πόρσε Carrera GT του 2005, την οποία οδηγούσε ένας φίλος του. Το μεσημέρι του Σαββάτου, το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε ένα δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες στην πόλη Σάντα Κλαρίτα της βόρειας Καλιφόρνιας.

"Η ταχύτητα ήταν ένας παράγοντας στην πρόσκρουση του οχήματος (στο δέντρο)", αναφέρει σε ανακοίνωσή του του γραφείο του σερίφη.

Ο αναπληρωτής σερίφης Μαρκ Πόουπ δήλωσε ότι ερευνώνται τα αίτια του δυστυχήματος και ότι δεν γνωρίζει την ταχύτητα με την οποία κινούνταν το αυτοκίνητο.

Η εφημερίδα Los Angeles Times έγραψε ότι ο οδηγός της Πόρσε ήταν ο 38χρονος Ρότζερ Ρόντας, φίλος του Γουόκερ και ιδιοκτήτης της εταιρείας Always Evolving, που ασχολούνταν με ανταλλαγές αυτοκινήτων και παροχή υπηρεσιών σε αγώνες ταχύτητας.

..

Σοκαρισμένη η σύντροφος του Walker - Ήταν μαζί του από 16 χρονών

 πηγη

Η μόλις 23 ετών Jasmine Gosnell ήταν μαζί με τον 40χρονο επτά ολόκληρα χρόνια

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η σύντροφος του ηθοποιού  Paul Walker, ο οποίος έχασε το Σάββατο τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο Λος Άντζελες.

Η μόλις 23 ετών Jasmine Pilchard-Gosnell ήταν μαζί με τον 40χρονο πρωταγωνιστή του «Fast&the Furious» από 16 ετών, ενώ σχεδίαζαν να παντρευτούν στο άμεσο μέλλον.

Σύμφωνα με τα αμερικανική ΜΜΕ, η νεαρή φοιτήτρια προσπαθεί να ξεπεράσει τα άσχημα νέα του θανάτου του συντρόφου της μαζί με πρόσωπα από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Οι δυο τους ήταν μαζί για επτά ολόκληρα χρόνια, αν και η σχέσης του πέρασε από πολλά «σκαμπανεβάσματα» με αρκετούς χωρισμούς. Ωστόσο, παρά τα 17 χρόνια που τους χώριζαν, στο τέλος πάντα κατέληγαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, σύμφωνα με πηγές από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού.

Μάλιστα, η Jasmine επρόκειτο να γίνει μητριά της 15χρονης κόρης του Paul Walker, με την οποία έχει μόλις οχτώ χρόνια διαφορά...









Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...