«Απειλεί» να ανεξαρτητοποιηθεί η Ραχήλ Μακρή

Μυστήριο με τη βουλευτή Κοζάνης - Στους διαδρόμους της Βουλής κυκλοφορούσε ότι αποχωρεί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Π. Καμμένου - Άφαντη η κυρία Μακρή, δεν έχει διαψεύσει τις πληροφορίες
Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση της κυρίας Ραχήλ Μακρή, η οποία, μέχρι τις 8.30 το βράδυ του Σαββάτου, δεν είχε κάνει πράξη δεν έκανε πράξη την απόφασή της να παραιτηθεί από την ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων και να ανεξαρτητοποιηθεί.


Η σχετική φημολογία κυκλοφόρησε περί τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου. Η κυρία Μακρή, όταν κλήθηκε από κοινοβουλευτικούς συντάκτες εάν ευσταθούν οι πληροφορίες, απάντησε: «Θα το μάθετε. Θα ανακοινωθεί στην Ολομέλεια» (σ.σ. οι επιστολές ανεξαρτητοποίησης απευθύνονται στον πρόεδρο της Βουλής ο οποίος και την ανακοινώνει στο Σώμα).

Στη δεύτερη ερώτηση, για τους λόγους δηλαδή που την οδηγούν σε αυτή την κίνηση, είπε: «Δεν θέλω να μιλήσω τώρα. Υπάρχουν θεσμικές διαδικασίες και θα τις σεβαστώ. Όταν γίνει η ανακοίνωση στην Ολομέλεια, τότε θα σας εξηγήσω».

Την ίδια ώρα όμως, από το γραφείο του προέδρου της Βουλής, οι αρμόδιες υπηρεσίες δήλωναν άγνοια περί σχετικής επιστολής. Το ίδιο δήλωναν και στο κόμμα της κυρίας Μακρή.

Τελικά, η από την ίδια άτυπη προαναγγελία παραίτησης δεν πήρε ποτέ επίσημη μορφή, ενώ αμέσως μετά τη λήξη της ψηφοφορίας, η βουλευτής Κοζάνης έφυγε τρέχοντας από το Κοινοβούλιο, προκειμένου να αποφύγει τις ερωτήσεις.

..Σε κάθε περίπτωση, η Βουλή ολοκλήρωσε τις εργασίες της για το παρόν διάστημα και θα ξανανοίξει στις 7 Ιανουαρίου. Μέχρι τότε, η κυρία Μακρή θα παραμένει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ...






Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αυτές τις μέρες βρίσκεται εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα σε αποστολή της Βουλής στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ.

Επισημαίνεται ότι από το γραφείο του προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη έλεγαν στο www.protothema.gr ότι μέχρι τις 15:30 δεν είχαν λάβει επιστολή παραίτησης της κυρίας Μακρή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...