Λούτσα Συνελήφθη ο Μιχάλης Λιάπης-Οδηγούσε όχημα με πλαστές πινακίδες, δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ενώ το αυτοκίνητο ήταν ανασφάλιστο

Πώς τον σταμάτησαν?
Ο Λιάπης θα τράκαρε τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ!

Συνελήφθη απο αστυνομικούς της Τροχαίας στην περιοχή της Λούτσας ο Μιχάλης Λιάπης.

Ο πρώην υπουργός έπεσε σε τροχονομικό έλεγχο και όπως διαπιστώθηκε το θηριώδες τζιπ VW Touareg που οδηγούσε, «φορούσε» πλαστές πινακίδες.




Η έκπληξή των αστυνομικών ήταν μεγαλύτερη όταν διαπίστωσαν πως εκτός από το γεγονός ότι το όχημα του πρώην υπουργού δεν είχε τις νόμιμες κρατικές πινακίδες, ο ίδιος δεν είχε ούτε δίπλωμα οδήγησης ενώ το αυτοκίνητο ήταν ανασφάλιστο.

Ο Μιχάλης Λιάπης συνελήφθη, οδηγήθηκε στο τμήμα Τροχαίας Αγίας Παρασκευής και στη συνέχεια στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πώς τον σταμάτησαν

Ο Λιάπης θα τράκαρε τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ!



Πέρασε το STOP και παραλίγο να τρακάρει με τις μοτοσυκλέτες - Τον σταμάτησαν για έλεγχο και... έβγαλαν λαβράκι!

Παραλίγο να τους χτυπήσει με το αμάξι γι' αυτό και τον στμάτησαν για έλεγχο. Ο λόγος για τον Μιχάλη Λιάπη που αφού παραβίασε ένα STOP στη Λούτσα, παραλίγο να παρασύρει με το αυτοκίνητό του μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κατά παρέκκλιση σταμάτησαν τον οδηγό του πολυτελούς τζιπ για έλεγχο αφού υπηρεσιακά δεν προβλέπεται να προχωρούν σε τροχονομικούς ελέγχους.

Ενα stop που παραβίασε στη Λούτσα και ένας ελιγμός ήταν αυτά που έφεραν τον πρώην υπουργό Μεταφορών αντιμέτωπο με το νόμο.

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν για την οδηγική συμπεριφορά του οδηγού του μαύρου τζιπ, τον σταμάτησαν και προχώρησαν σε έλεγχο.

Αρχικά, οι νεαροί μοτοσικλετιστές δεν αναγνώρισαν τον πρώην υπουργό ο οποίος φορούσε τζόκεϊ καπέλο, γυαλία μυωπίας και ήταν ντυμένος σπορ και έμειναν έκπληκτοι όταν άκουσαν από τον ίδιο να τους ανακοινώνει την ταυτότητα του.phgh

Μ. Λιάπης: Με 28 ακίνητα και πισίνα 36 τετραγωνικών, αλλά και πλαστές πινακίδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...