Toyota i-Road Concept (2013) Video-picture Hybrid Synergy Drive

Η Toyota i-Road προσωπικό όχημα κίνησης (PMV) - μια νέα μορφή μεταφοράς που προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία στο αστικό περιβάλλον - κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο 2013 Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.


Προσφέροντας ένα άνετο, κλειστό περιβάλλον για δύο επιβάτες κάθονται σε συνδυασμό, το συμπαγές Toyota i-Road Electric Vehicle (EV) διαθέτει την τεχνολογία μοναδική, «Ενεργός Lean να παρέχουν μια ασφαλή, εύκολη και ευχάριστη, χωρίς κράνος οδηγική εμπειρία σε ένα εύρος μέχρι και 50 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση.

Δέσμευση για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και την περιβαλλοντική επιβάρυνση που συνδέονται με τη μεταφορά, η Toyota έχει την έρευνα και την εφαρμογή φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων κινητικότητας για πάνω από 40 χρόνια στην αναζήτηση για την απόλυτη σειρά οικολογικών αυτοκινήτων, έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε κάθε προφίλ χρήστη.

Με την προσαρμογή του Hybrid Synergy Drive ® της τεχνολογίας για χρήση σε υβριδικά οχήματα (HV), Plug-in υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα (PHEV), Ηλεκτρικά οχήματα (EV) και οχήματα κυψελών καυσίμου (FCV), η Toyota ανοίγει τον δρόμο για πολλά είδη των οικολογικών αυτοκινήτων να συνυπάρξουν στο μέλλον.

Ενώ HVS, PHEVs και FCVs είναι ιδανικό για γενική χρήση σε μέσα σε μεγάλες αποστάσεις, η Toyota πιστεύει στη σκοπιμότητα της ΕΕΥ ως πρωταρχική λειτουργία των αστικών συγκοινωνιών για μικρότερες αποστάσεις. Η Toyota έχει περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στην έρευνα και την ανάπτυξη των PMVs.

PMV οι χρήστες χρειάζονται ένα όχημα που είναι πιο άνετα, πιο αδιάβροχο και ασφαλέστερη από ό, τι δύο Γουίλερ, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει τα πλεονεκτήματα του χαμηλού κόστους λειτουργίας, καθώς και οι συμπαγείς διαστάσεις (πλάτος κυρίως) για να διευκολυνθεί η εύκολη στάθμευσης και ελιγμών των αστικών συνδέεται με δύο -μοτοσικλετών, όπως μοτοποδηλάτων και μοτοσικλετών.2.350 χιλιοστά μήκος, 1.445 mm ύψος και με μεταξόνιο των 1.700 mm, το ultra-compact, τρίκυκλα βασική διάσταση της Toyota i-Road είναι ένα πλάτος μόνο 850 mm, περίπου το ίδιο με αυτό ενός συμβατικού δικύκλων. Αυτό όχι μόνο εξοπλίζει την Toyota i-Road με την ικανότητα του τελευταίου να ελιγμών μέσω ελεύθερα ακόμη και την πιο συμφόρηση της κυκλοφορίας, αλλά επίσης καθιστά δυνατή για να παρκάρετε τέσσερα από τα νέα PMVs Toyota σε ένα κόλπο στάθμευσης αυτοκινήτων.
Η Toyota i-Road για μηδενικές εκπομπές, all-ηλεκτρικό σύστημα κίνησης διαθέτει μια μπαταρία ιόντων λιθίου παρέχει ισχύ σε ένα ζευγάρι των 2 kW ηλεκτρικούς κινητήρες τοποθετούνται εντός των εμπρός τροχών. Συνδυάζοντας την έντονη επιτάχυνση με σχεδόν αθόρυβη λειτουργία, το νέο Toyota PMV έχει μια σειρά από περίπου 50 χλμ, μετά την οποία μπορεί να επαναφορτιστεί πλήρως από μια συμβατική πρίζα νοικοκυριού σε μόλις τρεις ώρες.
Κλειδί για τα υψηλότερα επίπεδα σταθερότητας, της ασφάλειας, της άνεσης και της απόλαυσης που σχετίζονται με την Toyota i-Road οδηγική εμπειρία είναι νέα, η Toyota είναι εντελώς διαισθητικά "Active Lean» τεχνολογία.
Το σύστημα διαθέτει ένα άπαχο μοτέρ ενεργοποιητή και οδοντωτών τροχών τοποθετημένη πάνω από το εμπρόσθιο στέλεχος αναρτήσεως, που συνδέεται μέσω ενός ζυγού προς τα δεξιά και αριστερά εμπρός τροχούς. Μια ECU υπολογίζει την απαιτούμενη με βάση άπαχο γωνία του τιμονιού, γυροσκοπικών αισθητήρα και πληροφορίες για το όχημα ταχύτητα. Και το σύστημα κινείται αυτόματα τους τροχούς πάνω και κάτω σε αντίθετες κατευθύνσεις, εφαρμόζοντας άπαχο γωνία για την εξουδετέρωση της φυγοκέντρου δυνάμεως της στροφής.
Προσφέροντας ένα ελάχιστο κύκλο στροφής των μόλις 3,0 μέτρων, το σύστημα λειτουργεί, επίσης, όταν η Toyota PMV οδηγείται κατ 'ευθείαν μπροστά σε μια βαθμιδωτή επιφάνεια, το άπαχο ενεργοποιητή αυτόματη αντιστάθμιση για τις αλλαγές στην επιφάνεια του δρόμου για να κρατήσει το επίπεδο του σώματος.
Η απαίτηση δεν εξειδικευμένες δεξιότητες οδήγησης για να λειτουργήσει, το Active Lean σύστημα προσφέρει μία μοναδική οδηγική εμπειρία με όλα την απόλαυση των δύο Γουίλερ οδήγηση και χωρίς την ανάγκη για τον οδηγό να σταθεροποιήσει τον εαυτό του στο όχημα κατά τη διάρκεια της αργής ταχύτητας κινήσεις, ή όταν είναι σταματημένο.
Επειδή το σύστημα Active Lean εξαλείφει την ανάγκη για τον οδηγό να μειώσει τα πόδια του στην επιφάνεια του δρόμου, ανά πάσα στιγμή, η Toyota i-Road μπορεί να είναι εξοπλισμένο με ένα ασφαλέστερο, καιρικές συνθήκες, κλειστή κατασκευή του σώματος.
Αυτό δεν σημαίνει μόνο ότι το νέο Toyota PMV μπορεί να οδηγηθεί χωρίς κράνος, αλλά επίσης επιτρέπει για μια πιο αυτοκίνητο-όπως το περιβάλλον επί του σκάφους με τη δυνατότητα να επωφεληθούν από χαρακτηριστικά όπως φωτισμός, θέρμανση, σύστημα ήχου και Bluetooth συνδεσιμότητα κινητού τηλεφώνου .
Toyota προβλέπει όλα τα ηλεκτρικά ατομική έννοια της Toyota i-Road της κινητικότητας παίζει σημαντικό ρόλο στη μείωση τόσο της συμφόρησης και της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο αστικό περιβάλλον.
Με μετακινούνται χρησιμοποιώντας είτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή τα συμβατικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης να ταξιδέψουν στην αστική περίμετρο λιμάνι, το αεροδρόμιο, που στη συνέχεια μεταφορά στο Toyota i-Road να ολοκληρώσουν το ταξίδι τους και να κινηθούν στο κέντρο της πόλης.
Συμπαγείς διαστάσεις του, ευελιξία, εύκολο πάρκινγκ, γρήγορη φόρτιση και διαθεσιμότητα είτε σε ανοικτό ή κλειστό μορφή καμπίνα καθιστούν το νέο Toyota PMV μια ιδανική λύση των αστικών μεταφορών με στόχο τη μείωση τόσο εσωτερική συμφόρηση της πόλης και τις εκπομπές CO2, NOx και τις εκπομπές σωματιδίων, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την ατομική ελευθερία της κινητικότητας .




















πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...