Η άσημη Δε Σάτιβα σταμάτησε τη Ρεάλ (vds)-ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΤΣ ΤΩΝ «32» ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Η πόλη της Σάτιβα των 30.000 κατοίκων στην επαρχία της Βαλένθια, είχε φορέσει τα καλά της για να υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης, με το καμάρι τους την Ολίμπικ στο πιο μεγάλο παιχνίδι της ογδόντα ενός ετών ιστορία της να κρατά τη «βασίλισσα» στο ισόπαλο 0-0 στο πρώτο μεταξύ τους ματς στη φάση των «32» του Κυπέλλου Ισπανίας.
Η Ρεάλ αγωνίστηκε με αρκετούς βασικούς, Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Αρμπελόα, Ντι Μαρία, Ισκο, Μπενζεμά και Μόντριτζ, αλλά ήταν φλύαρη απέναντι στην Ολίμπικ, που βρίσκεται στην 8η θέση του ομίλου της στη Γ' κατηγορία και κράτησε την εστία της ανέπαφη για όγδοο σερί παιχνίδι! Οι σταρ της Ρεάλ ήταν φλύαροι, με τον Ανχελ Ντι Μαρία να αντιδρά, αποχωρώντας για τα αποδυτήρια, όταν έγινε αλλαγή από τον Μπενζεμά, την ώρα που ο ισπανικός Τύπος αναφέρει το ενδιαφέρον της Μονακό, που είναι έτοιμη να δώσει 35 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Αργεντινό. Ήττα για Λεβάντε με Βύντρα και Καράμπελα Την ίδια ώρα η Λεβάντε με τους Νίκο Καράμπελα, αριστερό μπακ και Λουκά Βύντρα, κεντρικό μπακ, να αγωνίζονται σε όλο το ματς, ηττήθηκε εκτός έδρας από την Ρεκρεατίβο Ουέλβα 1-0. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα επετεύχθη στο 90', με κεφαλιά του Ρουιμάν.
«Καθάρισε» η Ατλέτικο Μόνο αν δεν κατέβει να αγωνιστεί στη ρεβάνς, θα χάσει την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας η Ατλέτικο, η οποία νίκησε άνετα εκτός έδρας με 4-0 τη Σαντ Αντρέ. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε αυτό που έπρεπε. Οι παίκτες της παρουσιάστηκαν σοβαροί και αποτελεσματικοί φθάνοντας κατ' αυτόν τον τρόπο στην άνετη νίκη. Επί της ουσίας «καθάρισαν» το ματς και την πρόκριση πριν καν συμπληρωθούν 25 λεπτά αγώνα. Στο 13' ο Ραούλ Γκαρθία έκανε το 1-0 για να έρθει στο 21' ο Αρντά Τουράν να δώσει προβάδισμα δυο γκολ στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε. Στο 56' ο Τούρκος διεθνής ξαναχτύπησε για να έρθει στο 84' ο Νταβίδ Βίγια να διαμορφώσει το τελικό 4-0. Δεν τα κατάφερε η Μπιλμπάο στο Βίγκο Μια εβδομάδα πριν η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποχρέωνε την Μπαρτσελόνα στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα Ισπανίας, αλλά τώρα η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν ήταν το ίδιο αποτελεσματική στο Βίγκο. Ο Σάντι Μίνα γιόρτασε με νίκη τα 18α γενέθλιά του με γκολ στο 71' οδηγώντας τη Θέλτα σε νίκη 1-0, που της δίνει προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού. Η Μπιλμπάο ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, με την εικόνα να αλλάζει στην επανάληψη και τος γηπεδούχους να φθάνουν στη νίκη.
Copa del Rey Celta Vigo 1 Ath Bilbao 0 από acosart Προβάδισμα για Χετάφε Προβάδισμα πρόκρισης στους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας απέκτησε και η Χετάφε, η οποία απέσπασε ισοπαλία 1-1 στη Χιρόνα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Οι οικοδεσπότες προηγήθηκαν στο 16' με τον Κοπόβι για να έρθει στο 38' ο Μάρικα να διαμορφώσει το τελικό 1-1 στο ματς. Συνοπτικά τα πρόγραμμα και τα αποτελέσματα του Κυπέλλου Ισπανίας Σάββατο 7 Δεκεμβρίου Σαντ Αντρέ – Ατλέτικο Μ. 0-4 (13' Ραούλ Γκαρθία, 21', 56' Τουράν, 84' Βίγια) Χιρόνα – Χετάφε 1-1 (16' Κοπόβι - 38' Μάρικα) Θέλτα – Μπιλμπάο 1-0 (71' Σάντι Μίνα) Ολιμπίκ Σάτιβα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-0 Ουέλβα – Λεβάντε 1-0 (90' Ρουιμάν) Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 13:00 Αλκορκόν-Γρανάδα 18:00 Λας Πάλμας-Αλμερία 18:00 Ταραγόνα-Βαλένθια 20:00 Ρεάλ Χαέν-Εσπανιόλ 22:00 Μάλαγα-Οσαούνα Τα γκολ της Ατλέτικο:
All goals Sant Andreu 0-4 Atletico Madrid (07... από video4all pηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...