Δ. Κουτσούμπας: Δύσκολοι αγώνες μπροστά μας Vds

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας (Α) ακούει τα κάλαντα των Χριστουγέννων από το μουσικό συγκρότημα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων (Σ.Ε.Α.Α.Ν.) και από αντιπροσωπεία της Σ.Ε.Α.Α.Ν. στα γραφεία του ΚΚΕ.


 Η συντονιστική επιτροπή αγώνα αναπήρων έψαλλε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον γενικό γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.
Ο κ. Κουτσούμπας ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλές γιορτές «με υγεία και δύναμη στους δύσκολους αγώνες που έχουμε μπροστά μας, για την αλληλεγγύη, για να μην μένει μόνος του κανένας στην κρίση. Για την ανακούφιση των λαϊκών νοικοκυριών, των εργαζομένων, των ανέργων, των ατόμων με ειδικές ανάγκες, των συνταξιούχων, της νεολαίας της πατρίδας μας».
 «Με ισχυρό ΚΚΕ μπορούμε να βαδίσουμε μπροστά, να ανοίξουμε το δρόμο για τη Λαϊκή Συμμαχία, ενάντια στα μονοπώλια, ενάντια στον καπιταλισμό, για την εργατική λαϊκή-εξουσία, το σοσιαλισμό», τόνισε και ευχήθηκε καλή δύναμη και καλό κουράγιο.
«Προχωράμε μπροστά, με νέες επιτυχίες στους μεγάλους και δύσκολους καιρούς που ζούμε, στους μεγάλους και δύσκολους αγώνες που έρχονται», κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.

..

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...