2013 Το «αφεντικό» της NSA ο πιο μισητός άνθρωπος στο YouTube (Φωτό+Βίντεο)

Ο γενικός διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, Κιθ Αλεξάντερ, βγαίνει νικητής για το βίντεο με τις περισσότερες αρνητικές ψήφους

Μπορεί να υποστηρίζει ότι οι παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνομιλιών και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πολιτών και ηγετών κρατών, πραγματοποιήθηκαν για την αποτροπή τρομοκρατικών χτυπημάτων, αλλά οι χρήστες του Διαδικτύου τον… χτυπούν αμείλικτα.


Ο λόγος για τον γενικό διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, Κιθ Αλεξάντερ, ο οποίος αποδεικνύεται ο «πιο μισητός άνθρωπος» στο YouTube με πάνω από 17.000 ανθρώπους να έχουν ψηφίσει αρνητικά βίντεο με συνέντευξή του.

Μέσα στο 2013, λοιπόν, ο Αλεξάντερ αναδεικνύεται νικητής έχοντας συγκεντρώσει τα περισσότερα «dislikes» και μόλις 300 «likes».

Από τους 190.000 χρήστες που είδαν τη 30λεπτη συνέντευξή του, όπου υπερασπίζεται το έργο της υπηρεσίας του τονίζοντας ότι δεν πραγματοποιήθηκαν άσκοπες παρακολουθήσεις, δεκάδες ήταν όσοι σχολίασαν ιδιαίτερα αρνητικά τον υπ’αριθμόν 1 της NSA.

«Πιστεύεις, λοιπόν, ότι η Ανγκελα Μέρκελ είναι επικίνδυνη τρομοκράτης, Κιθ;», διερωτάται ένας χρήστης, αναφερόμενος στις παρακολουθήσεις του κινητού τηλεφώνου της Γερμανίδας καγκελαρίου.

«Σταμάτα να μας παρακολουθείς. Δεν έχεις το δικαίωμα», γράφει ένας δεύτερος, «Δε θέλω να μπλέκεσαι στη ζωή μου», γράφει ένας τρίτος.

Όλα αυτά την ώρα που ο ομοσπονδιακός δικαστής των ΗΠΑ, Ουίλιαμ Πόλει, υποστηρίζει τη νομιμότητα των ενεργειών της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας, σύμφωνα με τον οποίο η υπηρεσία «φιλτράρει τις πληροφορίες σε κάθε τηλεφωνική κλήση από και προς τις ΗΠΑ», χωρίς ωστόσο, όπως είπε, να υπάρχουν στοιχεία ότι η υπηρεσία παραβιάζει προσωπικά δεδομένα.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...