Ουγγαρία: Νεκρός από έμφραγμα 22χρονος ποδοσφαιριστής της Φερεντσβάρος

Πρόκειται για τον Ακίμ Ανταμς από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο
Ένας νεαρός ποδοσφαιριστής έφυγε πρόωρα από την ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την ουγγρική ποδοσφαιρική ομάδα Φερεντσβάρος αλλά και το Τρίνινταντ και Τομπάγκο.


Πρόκειται για τον 22χρονο Ακίμ Ανταμς ο οποίος προδώθηκε από την καρδιά του, καθώς έπαθε ανακοπή και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο τη Δευτέρα.

Ο διεθνής αμυντικός, με την ομάδα του Τρίνινταντ και Τομπάγκο, αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα τους τελευταίους μήνες.

Το Σεπτέμβριο είχε πάθει έμφραγμα, λίγα λεπτά μετά την λήξη ενός αγώνα της ομάδας του και είχε υποβληθεί σε διαδοχικές επεμβάσεις. Όμως, σύμφωνα με ανακοίνωση της Φερεντσβάρος,
την τελευταία εβδομάδα η κατάστασή του επιδεινώθηκε.

Το καλοκαίρι ο Ανταμς αποφάσισενα αφήσει την Τουρκία και τον περασμένο Αύγουστο
αποκτήθηκε από την ουγγρική ομάδα. Ωστόσο, ένα μήνα αργότερα ξεκίνησε η περιπέτεια με την υγεία του, όταν άρχισε να ζαλίζεται έπειτα από μία ποδοσφαιρική αναμέτρηση.

Ακολούθησαν τρεις επεμβάσεις, πριν αναγκαστούν οι γιατροί να ακρωτηριάσουν το αριστερό του πόδι, προκειμένου να «ανακουφίσουν το κυκλοφορικό πρόβλημα» που αντιμετώπιζε, σύμφωνα με το Associated Press.

Η κατάστασή του όμως δεν βελτιώθηκε και παρέμεινε στο νοσοκομείο. Την περασμένη εβδομάδα έπεσε σε κώμα εξαιτίας εγκεφαλικής αιμορραγίας και άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή τη Δευτέρα.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...