Τι κι αν αύριο κλείνει τα 50; Η Μισέλ Ομπάμα παρουσιάζεται σίγουρη για τον εαυτό της, άνετη, φιλόδοξη, δραστήρια και σε... μεγάλη φόρμα.

Αυτή είναι η εικόνα που αποκομίζει κανείς διαβάζοντας τη συνέντευξη που παραχώρησε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ στο περιοδικό People, μια συνέντευξη που πρόκειται να κυκλοφορήσει στα περίπτερα αύριο, ανήμερα των γενεθλίων της. Κρίνοντας από τα αποσπάσματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, η Μισέλ ετοιμάζεται να γιορτάσει τα πεντηκοστά της γενέθλια απελευθερωμένη από... ηλικιακά κόμπλεξ.
Αν και ευχαριστημένη με την εικόνα της, δεν αποκλείει κάποια μελλοντική πλαστική επέμβαση ή κάποιο μπότοξ. «Αυτήν τη στιγμή δεν φαντάζομαι πως θα έκανα κάτι τέτοιο, αλλά έχω μάθει επίσης στη ζωή μου ποτέ να μη λέω ποτέ», σημειώνει η κυρία Ομπάμα, η οποία υπερασπίζεται την «ελευθερία των γυναικών να να κάνουν οτιδήποτε έχουν ανάγκη προκειμένου να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους». Η διατροφή της Η ίδια πάντως δείχνει να νιώθει μια χαρά. Παραδέχεται πως φροντίζει με το ντύσιμό της να τονίζει τα καλύτερα σημεία του κορμιού της («έχω ψηλά πόδια», λέει). Δηλώνει πως πλέον κάνει πολλή γιόγκα και πως προσέχει τη διατροφή της («δεν έχω εμμονή με το φαγητό, αλλά φροντίζω να τρώω φρούτα και λαχανικά»). «Μεγαλώνοντας αρχίζεις να καταλαβαίνεις τι σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο και σταματάς να ακολουθείς τις τάσεις της μόδας ή να αντιγράφεις την έφηβη κόρη σου», σημειώνει λανσάροντας το προφίλ μιας γυναίκας που τα πηγαίνει καλά με τον χρόνο. Οσο για το μήνυμά της προς τις υπόλοιπες γυναίκες, αυτό είναι να προσέχουν την υγεία τους και να μην παραλείπουν ιατρικές εξετάσεις όπως μαστογραφίες και τεστ ΠΑΠ (η ίδια μάλιστα δηλώνει πως έχει κάνει κολονοσκόπηση). Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τους μελλοντικούς της στόχους, η Μισέλ τονίζει πως «ο ουρανός είναι το όριο» και πως η ίδια θα συνεχίσει να αναζητά τρόπους να έχει επίδραση στον κόσμο. Να σημειωθεί πως για τα γενέθλια της πρώτης κυρίας έχει προγραμματιστεί «χαλαρό» πάρτι το Σάββατο το βράδυ στον Λευκό Οίκο, στο οποίο ίσως τραγουδήσει και η Μπιγιονσέ.pηγη
video AssociatedPress

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...