Η Apple «πλήρωσε χρυσάφι» την εφαρμογή Ελληνα ομογενή-ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ SNAPPYCAM

Πολλά εκατομμύρια έβαλε στην τσέπη ένας νεαρός Έλληνας ομογενής στην Αυστραλία, πουλώντας στην Apple μία εφαρμογή που αφορά στην αξιοποίηση της κάμερας του «έξυπνου κινητού» iPhone.
Η Apple «πλήρωσε χρυσάφι» την εφαρμογή Ελληνα ομογενή


Ο Γιάννης Παπανδριόπουλος σχεδιάσε την εφαρμογή SnappyCam η οποία κάνει την κάμερα του iPhone να πραγματοποιεί λήψη φωτογραφιών πλήρους ανάλυσης σε 20 με 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Ωστόσο, και σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Αυστραλιανό Τύπο, το ακριβές ποσό δεν έγινε γνωστό, αν και εκτιμάται ότι ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια.

Ο νεαρός, ο οποίος είναι κάτοχος PhD από το Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης και επινόησε την εφαρμογή, ασχολείται με την ψηφιακή τεχνολογία από 12 ετών και πλέον θεωρείται κορυφαίος του είδους του, ενώ εδώ και μερικά χρόνια προσπαθεί να εφαρμόσει μια μέθοδο που όπως, ισχυρίζεται, θα κάνει το internet έως και 200 φορές ταχύτερο απ' ότι είναι σήμερα.

Σημειώνεται ότι προ επταετίας, η εφημερίδα «The Age» κατέταξε τον Παπανδριόπουλο μεταξύ των 100 κορυφαίων προσωπικοτήτων της χρονιάς για την ανακάλυψη της μεθόδου που αφορά στο ταχύτερο internet.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...