Αθηνών Αρένα Σάσα Σταμάτη: Να τι πραγματικά έγινε με τον Ρόκκο

«Υπάρχει η κασέτα στο MEGA αν δε θυμάται…» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος που είχε στο πλευρό της και το Γιώργο Λιάγκα
Μέχρι στιγμής ήταν γνωστή η κόντρα του Γιώργου Λιάγκα και του Στέλιου Ρόκκου που είχε φανεί και από τις τελευταίες δηλώσεις και των δύο αντρών, όμως φαίνεται ότι το υπονοούμενο που άφησε ο τραγουδιστής
σε πρόσφατη συνέντευξή του, ότι δηλαδή είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από την Σάσα Σταμάτη έδωσε το έναυσμα για ένα νέο κύκλο, μιας και η δημοσιογράφος δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το «κατηγορώ» του Στέλιου Ρόκκου.

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Σάσα Σταμάτη πήρε το λόγο και περιέγραψε τι ακριβώς είχε συμβεί όταν είχε πάει να πάρει δηλώσεις από τον Στέλιο Ρόκκο στο μαγαζί που εμφανιζόταν πέρυσι: «Δεν χρησιμοποιώ την εκπομπή για τα προσωπικά μου θέματα, όμως, επειδή αυτό που είπε αφήνει υπονοούμενο ότι του την έπεσα, θα πω τι έχει γίνει. Γι' αυτά που θα πω υπάρχει κασέτα που είναι στο MEGA. Πέρυσι αποφασίσαμε να μην το παίξουμε στην εκπομπή για να μην τον προσβάλουμε και να μην τον θίξουμε», είπε αρχικά η δημοσιογράφος και συνέχισε: «Είχα πάει στη συνέντευξη τύπου Ρέμος, Φουρέιρα, Ρόκκος. Ρώτησα τον Ρέμο και τη Φουρέιρα για τα πάντα και δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Ο Ρόκκος εκείνη την ημέρα είχε δώσει μια συνέντευξη στο ΟΚ που μιλούσε και για την σχέση που είχε παλιά με την Ρούλα Κορομηλά. Μόλις τον ρώτησα, ξεκίνησε την επίθεση. "Τι είναι αυτά που ρωτάς; Δε γουστάρω!" και με παρατάει. Και πήγε στους δημοσιογράφους και έλεγε "Ποια είναι αυτή η ξανθιά κομμώτρια"; Θα ξεφτιλιζόταν αν το παίζαμε. Άμα λέω ψέματα ας με διαψεύσει ο Ρόκκος».

Και ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε: «Μια και τα λέει όλα ο κύριος Ρόκκος, θα του απαντήσουμε κι εμείς. Επειδή θεωρούσαμε ότι αυτό που έκανε δεν τον τιμά ως άνθρωπο επιλέξαμε να μην το παίξουμε την επόμενη μέρα. Άμα θέλει ο Ρόκκος ας έρθει στην εκπομπή να μας ανεβάσει και τα νούμερα και άμα έχει πρόβλημα να έρθει μέρα που θα λείπω».

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...