Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ερνάν Πέρες ο Ολυμπιακός

Στην απόκτηση του Ερνάν Πέρεζ προχώρησε και επίσημα την Παρασκευή η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ως αντικαταστάτη ουσιαστικά του Βάις. Με μια λιτή ανακοίνωση οι «ερυθρόλευκοι» γνωστοποίησαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Παραγουανό μεσοεπιθετικό, δίχως να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες της συμφωνίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, ο παίκτης υπέγραψε για 3,5 χρόνια, με τη Βιγιαρεάλ να βάζει στα ταμεία της ένα ποσό της τάξεως των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, αφού οι Πειραιώτες απέκτησαν τον παίκτη με κανονική μετεγγραφή.

Στο μεταξύ, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ παραχωρεί δανεικό για 6 μήνες στην ομάδα του Φωστήρα τον τερματοφύλακα Ανδρέα Γιαννιώτη. Ο 21χρονος δεν είχε καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα, καθώς δεν είχε καμία παρουσία τη φετινή σεζόν και θα δοθεί στην ομάδα του Ταύρου, προκειμένου να πάρει παιχνίδια και να αποκτήσει εμπειρίες, που θα τον βοηθήσουν στη συνέχεια της καριέρας του.

Κάτι ανάλογο θα κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» και με τον Λεάντρο Πίντο, που θα αγωνίζεται με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα για τους επόμενους έξι μήνες. Μέχρι τώρα ο 20χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν επίσης με τη μορφή δανεισμού στο σύλλογο της Καλλονής, με την οποία είχε 20 συμμετοχές και έχοντας πετύχει ένα τέρμα για την ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...