Ολλανδία: Ο πρώην υπουργός Οικονομικών έγινε… τραβεστί για μία ημέρα Δείτε το βίντεο

Ο Γκέριτ Ζαλμ εμφανίστηκε με περούκα και γυαλιστερό φόρεμα μπροστά στους υπαλλήλους της τράπεζας ABN Amro  
Φόρεσε την κόκκινη περούκα της, έβαλε τα γυαλιά της, τα σκουλαρίκια της, το μπλε ελεκτρίκ γυαλιστερό φόρεμα και τα τακούνια της, τράβηξε τη βαριά βελούδινη αυλαία και βγήκε στη σκηνή…. Η θηριώδης γυναίκα που εμφανίστηκε μπροστά στην κατάμεστη αίθουσα, όμως, δεν ήταν άλλη από τον… πρώην υπουργό Οικονομικών της Ολλανδίας, Γκέριτ Ζαλμ.

Ο 61χρονος Ζαλμ αποφάσισε να δώσει ένα drag – show μπροστά στους έκπληκτους υπαλλήλους της τράπεζας ABN Amro, της οποίας είναι διοικητής για να τους διδάξει πώς η διεύθυνση ενός πορνείου μπορεί να αποτελέσει οδηγό – θησαυρό για μία τράπεζα.
Ο Ζαλμ ως Πρισίλα, διευθύντρια ενός οίκου ανοχής μίλησε στους υπαλλήλους που δε μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους, για τα κλειδιά της επιτυχίας του πορνείου της: «εμπιστοσύνη, εμπειρία και φιλοδοξία».
Όπως τόνισε η Πρισίλα, καθημερινά «προσφέρουμε ζεστό καλωσόρισμα, πείρα και κυρίως ικανοποίηση στον πελάτη μας», παράδειγμα που, σύμφωνα με την ίδια, θα έπρεπε να ακολουθήσουν και οι τράπεζες για τους δικούς τους πελάτες.
Τόνισε, μάλιστα, πως μόλις πρόσφατα οι τράπεζες ανακάλυψαν το ιστορικό μότο «πρώτα από όλα ο πελάτης».
Το βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube μόλις σε λίγες ημέρες συγκέντρωσε πάνω από 122.000 θεάσεις, ενώ τα περισσότερο σχόλια των χρηστών είναι θετικά και επιβραβεύουν την ιδέα, αλλά και το κουράγιο του Ζαλμ.



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...