Η Charlize Theron δεν μπορεί να πάρει τα μάτια της από τον Sean Penn

Η Charlize Theron δεν μπορεί να πάρει τα μάτια της από τον Sean PennΟι δύο ηθοποιοί έρχονται όλο και πιο κοντά
Έχουν κάνει τα μέσα να βάζουν διαρκώς ένα ερωτηματικό στο τι τρέχει τελικά μεταξύ τους, αλλά μάλλον τα περιθώρια στένεψαν και η αλήθεια – που αργά ή γρήγορα αποκαλύπτεται – βγήκε στην επιφάνεια και έδειξε ότι είναι κάτι παραπάνω από δύο καλοί φίλοι που έτυχε να κάνουν διακοπές μαζί.


Ο λόγος για την Charlize Theron και τον Sean Penn που το βράδυ του Σαββάτου φωτογραφήθηκαν να ανταλλάσουν γλυκά βλέμματα και να κάθεται ο ένας διαρκώς δίπλα στον άλλο στο Sean Penn & Friends Help Haiti Home Gala.

Η 38χρονη ηθοποιός και ο 53χρονος Sean έμοιαζαν τόσο λαμπεροί και ερωτευμένοι σα ερωτευμένοι έφηβοι την ώρα που χάριζαν το χαμόγελο τους, περπατώντας στο κόκκινο χαλί.

Η Charlize απαστράπτουσα μέσα στο μαύρο μίνι φόρεμά της που είχε έναν ώμο «ακάλυπτο», μιας και το φόρεμά της είχε διαφάνεια, μαγνήτισε όλα τα βλέμματα στο γκαλά του Penn, το οποίο διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Το μήκος δε του φορέματος άφηνε ακάλυπτα τα μακριά και καλοσχηματισμένα πόδια της, ενώ το μακιγιάζ όχι μόνο τόνιζε την ομορφιά της, αλλά και τα γατίσια μάτια της.
 Από την άλλη, ο οικοδεσπότης Sean εμφανίστηκε με το μαύρο του κοστούμι, το λευκό του πουκάμισο και την χαλάρα δεμένη γραβάτα του.









 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...