Η κόρη της Whitney Houston παντρεύτηκε τον ετεροθαλή αδερφό της

bobbi kristina brownΤελικά οι ανά τον κόσμο… celebrities έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν. Τελευταία προσπάθεια έκανε η κόρη της Whitney Houston η οποία όχι μόνο αποφάσισε, αλλά και παντρεύτηκε τον ετεροθαλή αδερφό της.
Πριν από τέσσερα χρόνια η Bobbi Kristina Brown είχε αποκαλύψει πως αρραβωνιάστηκε τον ετεροθαλή αδερφό της Nick Gordon. Και πριν λίγες μέρες τον παντρεύτηκε κιόλας και το ανακοίνωσε ποστάροντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter μια φωτογραφία των χεριών τους με τις βέρες τους, σχολιάζοντας: «Παντρευτήκαμε λοιπόν αν δεν το καταλάβατε την πρώτη φορά».

Η συγκεκριμένη απόφαση είχε εξαρχής προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, αφού οι περισσότεροι δεν θεωρούν ηθικό το να παντρεύονται μεταξύ τους ετεροθαλή αδέρφια. Σ’ εκείνους που είχαν τις αντιδράσεις τους συγκαταλέγεται και η γιαγιά της Bobbi Kristina, αφού η αδικοχαμένη μητέρα της… νύφης ήθελε να υιοθετήσει τον Nick που μέχρι τότε έμενε μαζί τους.
bobbi kristina brown1
Η ανακοίνωση του αρραβώνα τους είχε γίνει μέσα από ένα reallity σχετικό με τη ζωή της λίγο μόλις καιρό μετά τον θάνατο της μητέρας της. Και τότε είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook«Ναι εγώ και ο Nick αρραβωνιαστήκαμε. Βαρέθηκαν να ακούω τον κόσμο να μου λέει: “καλά θα παντρευτείς τον αδελφό σου;”». 
Ωστόσο, η νεαρή μάλλον δεν υπολογίζει και πολύ την γνώμη των άλλων, ούτε καν των συγγενών της, γι’ αυτό και αποφάσισε να ολοκληρώσει την ευτυχία της με τον αγαπημένο της.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...