Χιούμορ, αστειάκια και φιλιά στο δείπνο των υποψηφίων των Όσκαρ

Τρελαμένο το κοινό με τον Matthew Maconaughey, σε κέφια η Amy Adams και ο Εthan Hawke
Απερίγραπτα κέφια είχαν οι περισσότεροι υποψήφιοι στο καθιερωμένο luncheon της Ακαδημίας των Όσκαρ, που έλαβε χωρα στο ξενοδοχείο Χίλτον του Μπέβερλι Χιλς.


Πολλά αυτά που έγιναν στο luncheon για τα Όσκαρ ήταν αρκετά από μόνα τους για να φτιάξουν νέες ειδήσεις.


Ο Μπόνο των U2 δήλωσε πως το συγκρότημα θα παίξει στα Όσκαρ, άσχετα με το αν κερδίσει ή όχι. Ο Αλφόνσο Κουαρόν (σκηνοθέτης του Gravity) δήλωσε πόσο πολύ του άρεσε η ταινία του Σπάικ Γκονζ «Her» που είδε πρόσφατα και γενικά η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη χαμόγελα και φιλοφρονήσεις.

Η Ακαδημία των Όσκαρ διοργανώνει αυτό το γεύμα από το 1980 και υπάρχει μόνο ένας αυστηρός κανόνας. Οι υποψήφιοι κάθε κατηγορίας κάθονται σε διαφορετικά μέρη ώστε όλοι να γνωριστούν με όλους και να μην υπάρχουν “πηγαδάκια”.


Φέτος ήταν εντυπωσιακό να βλέπεις ηθοποιούς όπως οι Meryl Streep, Sandra Bullock, Amy Adams, Cate Blanchett, Matthew McConaughey, Leonardo DiCaprio, Christian Bale και τον Bruce Dern από το Nebraska του «δικού μας» Alexander Payne. Αλλά και όλους τους υποψήφιους των δεύτερων ρόλων: Jared Leto, Barkhad Abdi, Bradley Cooper, June Squibb και η Lupita Nyong’o - που παρεπιπτόντως όλοι θεωρούν ότι είναι φαβορί για το βραβείο του δεύτερου γυναικείου ρόλου.


Οι σκηνοθέτες Russell, Cuaron, Steve McQueen, Alexander Payne και Martin Scorsese εκεί.
Παραδόξως αυτός που είχε τους περισσότερους φαν ήταν ο Μπόνο. Οι Αμερικανοί είναι ξετρελαμένοι με τον Ιρλανδό μουσικό. «Αυτό είναι ένα ευχάριστο διάλλειμα για μένα που ήμουν στα κάτεργα ως τώρα» δήλωσε χαριτολογώντας ο μουσικός που τελειώνει τώρα την ηχογράφηση για το νέο του άλμπουμ. Το συγκρότημα αφού τελειώσει την ηχογράφηση του, όπως αποκάλυψε ο Μπόνο, θα παρουσιάσει το κομμάτι  “Ordinary Love” την βραδιά των Όσκαρ.


Το κομμάτι ακούγεται στη νέα ταινία του Μαντέλα, κέρδισε ήδη μια Χρυσή Σφαίρα, αλλά όπως εξήγησε ο μουσικός «δεν το βγάλαμε ως σινγκλ ως ένδειξη σεβασμού στον Μαντέλα».

O Matthew Maconaughey δήλωσε οτι πανηγυρίζει ήδη που είναι υποψήφιος, και ο,τι και να γίνει αυτή είναι η πρώτη του υποψηφιότητα και η πρώτη φορά δεν ξαναγίνεται οπότε αυτή η χρονιά είναι η καλύτερη του.


Η Amy Adams δήλωσε οτι φέτος θα φορέσει ένα φόρεμα που θα διαλέξει αυτή και όχι κάποιο που θα της επιβάλλουν.

Ο σκηνοθέτης Steve McQueen δήλωσε πως για αυτόν το πιο σημαντικό πράγμα είναι πως η ιστορία του Solomon Northop θα γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο.



Αυτοί που έλαβαν το μεγαλύτερο χειροκρότημα από τους υπόλοιπους υποψήφιους ήταν οι Lupita Nyong’o, Matthew McConaughey, Martin Scorsese, Alexander Payne και ο κινηματογραφιστής Roger Deakins.

Και η οδηγία των διοργανωτών: «Μην βγάζετε λόγους που θα είναι όμορφοι. Βγάλτε μικρούς λόγους που να είναι από την καρδιά σας».




πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...