Πορεία και συγκέντρωση στη Βουλή πραγματοποίησαν τα σωματεία της ΔΕΗ

Συγκέντρωση στην πλατεία Κοραή και πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι τα πρωτοβάθμια σωματεία της ΔΕΗ, αντιδρώντας στην ενδεχόμενη ιδιωτικοποίηση των δικτύων μεταφοράς (ΑΔΜΗΕ).

Οι συγκεντρωμένοι, με συνθήματα κατά των ιδιωτικοποιήσεων και κρατώντας πανό ενάντια στο «ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας», εξέφρασαν την αντίθεσή τους στα σχέδια της κυβέρνησης.  
«Η ιδιωτικοποίηση του Ομίλου ΔΕΗ και η πώληση του ΑΔΜΗΕ θα επιφέρει αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος, οι οποίες θα επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο τη ζοφερή κατάσταση όπου βρίσκεται ο Έλληνας καταναλωτής, με αποτέλεσμα κάθε μέρα που περνά να αυξάνονται τα νοικοκυριά που θα μένουν χωρίς ρεύμα», αναφέρουν τα σωματεία σε σχετική ανακοίνωσή τους.
Αναφορικά με το σχετικό νομοσχέδιο, η πρόεδρος των εργαζομένων ΑΔΜΗΕ, Αργυρώ Πέτρου, δήλωσε πως «θεωρούμε ότι αυτό σημαίνει πώληση της Ελλάδας, πώληση της περιουσίας του ελληνικού λαού και αφορά όλο τον ελληνικό λαό και όχι μόνο αυτούς που εργάζονται σε αυτή την επιχείρηση».
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...