Κολομβία: Λευκή τίγρης της Βεγγάλης αγκαλιά με το μωρό της-Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου

Η σταρ του ζωολογικού κήπου Cali στην Κολομβία, η Indira απαθανατίζεται τη στιγμή που κρατά αγκαλιά ένα από τα μωρά της και η φωτογραφία της κάνει τον γύρο του κόσμου. Η πανέμορφη λευκή τίγρης της Βεγγάλης με τα μπλε μάτια, έφερε στη ζωή τον περασμένο Νοέμβριο τρία υγιέστατα μωρά, που αγαπήθηκαν από την πρώτη στιγμή τόσο από τους εργαζόμενους του ζωολογικού κήπου όσο και από τους επισκέπτες.
Οι υπέυθυνοι του ζωολογικού κήπου είχαν τοποθετήσει κάμερες για να βιντεοσκοπήσουν την γέννηση των τριών μωρών, που τελικά αποφάσισαν να κρατήσουν για να παρακολουθήσουν την πρόοδο των μικρών τίγρεων. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του Cali zoo, η Indira είναι μία πολύ στοργική μητέρα που κρατάει τα μωρά της συνεχώς κοντά της.

Σε έναν μήνα που τα τιγράκια θα συμπληρώσουν τρεις μήνες ζωής, θα είναι σε θέση να φύγουν για λίγο από την αγκαλιά της μητέρας τους και να εξερευνήσουν το περιβάλλον τους.

Οι τίγρεις της Βεγγάλης είναι ζώα υπό εξαφάνιση και η γέννηση τους σε κατάσταση αιχμαλωσίας είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο γεγονός. Ξεχωρίζουν για τη σπάνια ομορφιά τους που συνδυάζει το  χαρακτηριστικό μοτίβο από κάθετες, σκούρες ραβδώσεις σε κοκκινο-πορτοκαλί υπόστρωμα στην άνω επιφάνεια και την πιο ανοικτόχρωμη κάτω επιφάνεια του σώματός τους.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...