Αυτές είναι οι πιο «καυτές» αθλήτριες στο Σότσι -Sexy Female Winter Olympic Athletes Sochi 2014

Μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες των φετινών Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων φωτογραφημένες έτσι όπως... πρέπει!
Πριν την έναρξη των φετινών χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι οι Ρώσοι είχαν δώσει στη δημοσιότητα μερικές άκρως εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις πιο όμορφες, πιο σέξι αθλήτριες της Ολυμπιακής τους αποστολής.


Το επικοινωνιακό... “γκελ” αυτού του αφιερώματος ήταν τέτοιο ώστε η συνέχεια να είναι ακόμα πιο... “καυτή”. Οι απεσταλμένοι των διεθνών Μέσων Ενημέρωσης με τη βοήθεια των Ρώσων δημοσιογράφων που γνωρίζουν καλύτερα τα του οίκου τους, έφτιαξαν ένα αφιέρωμα στις 50 πιο σέξι αθλήτριες όλων των χωρών που λαμβάνουν μέρος στους Χειμερινούς Αγώνες. Και ψάχνοντας βρήκαν και τα... πειστήρια που δικαιολογούν τις επιλογές τους. Είτε σε βίντεο, είτε σε φωτογραφίες.

Απολαύστε τες...

(Elena Nikitna – Ρωσία – skeleton)



(Carmen Schaefer – Ελβετία – curling)



(Ina Meschik – Aυστρία – Snowboarding)



(Anna Sidorova – Ρωσία – Curling)



(Ηannah Τeter – ΗΠΑ – Snowboarding)



(Anna Prugova – Ρωσία – Hockey)



(Ekaterina Galkina – Ρωσία – Curling)



(Alexandra Saitova – Ρωσία - Curling)




πηγη


ΧΘΕΣ Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ

Η ερωμένη του Πούτιν, η πτώση του αθλητή και άλλα...απρόοπτα του Σότσι

Η χθεσινή τελετή έναρξης των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι χάρισε στο κοινό, θέαμα αλλά και στιγμές που προκάλεσαν ποικίλα σχόλια, αφού δεν έλειψαν τα απρόοπτα, όπως ο τελευταίος κύκλος του ολυμπιακού σήματος που δεν άναψε, η πτώση του Αυστριακού αθλητή και η παρουσία της Αλίνα Καμπάγεβα που επανέφερε στο προσκήνιο τις ροζ φήμες για την σχέση της με τον Βλαντιμίρ Πούτιν...

Η ερωμένη του Πούτιν, η πτώση του αθλητή και άλλα...απρόοπτα του Σότσι
Στην χθεσινή τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι στο στάδιο Ficht παρήλασαν 2.900 αθλητές από 85 χώρες.
Το θέαμα ήταν φαντασμαγορικό, αλλά υπήρξαν πολλές στιγμές που σχολιάστηκαν από θεατές και μίντια ανά τον κόσμο.

Λίγο πριν την τελετή, για παράδειγμα, ένας αδέσποτος σκύλος κατάφερε να «περάσει» από τα μέτρα ασφαλείας και τρύπωσε στο στάδιο, όπου περιφερόταν γεμάτος… περιέργεια. Όταν έγινε αντιληπτός, οι εθελοντές έσπευσαν να τον απομακρύνουν.
Κατά την διάρκεια της τελετής, το οπτικό εφέ με τους πέντε ολυμπιακούς κύκλους στην οροφή του σταδίου, δεν ολοκληρώθηκε. Η τεχνολογία «πρόδωσε» τους Ρώσους διοργανωτές, αφού από τις πέντε νιφάδες χιονιού που εμφανίστηκαν και μεταμορφώνονταν στους ολυμπιακούς κύκλους, άνοιξαν μόνο οι τέσσερις πρώτες. Ο τελευταίος κύκλος - που είναι ο κόκκινος και συμβολίζει την Αμερική- δεν σχηματίστηκε, δίνοντας αφορμή για σχόλια, αλλά και για «κρατικό δάκτυλο» στην αναμετάδοση.
Ο...ελαττωματικός ολυμπιακος κύκλος
Ο...ελαττωματικός ολυμπιακος κύκλος
Προκειμένου να «σώσει την κατάσταση», το ρωσικό κρατικό κανάλι Rossiya 1 άλλαξε γρήγορα εικόνα και άρχισε να μεταδίδει πλάνα από την δοκιμή της τελετής, κατά την οποία όλες οι νιφάδες φαινόταν να ανοίγουν κανονικά. Οι παραγωγοί- όπως γράφει η Daily Mail- παραδέχθηκαν ότι δεν έπαιξαν τα πλάνα της ζωντανής μετάδοσης, με το σκεπτικό ότι ήταν σημαντικό να διατηρηθεί η εικόνα των Ολυμπιακών συμβόλων.
Η Αλίνα Καμπάγεβα με την φλόγα
Η Αλίνα Καμπάγεβα με την φλόγα
Κατά την παρέλαση των εθνικών αποστολών, ένας εκ των αθλητών της Αυστρίας, παραπάτησε και σωριάστηκε στο έδαφος, μια στιγμή που σίγουρα θα θυμάται με αμηχανία για πολύ καιρό. Ευτυχώς για εκείνον, στην φωτογραφία που ανέβηκε στο twitter δεν διακρίνεται το πρόσωπό του.
Η πτώση του Αυστριακού αθλητή.
Η πτώση του Αυστριακού αθλητή.
«Βέλη» εκτοξεύτηκαν ακόμη και εναντίον της μασκότ των αγώνων «The Polar Bear» (η πολική αρκούδα) τα «γλαρωμένα μάτια» της οποίας συγκρίθηκαν από χρήστες του διαδικτύου με το βλέμμα μεθυσμένου, με το βλέμμα κάποιου που καπνίζει κάνναβη ή ακόμη και με την ματιά ενός…εγκληματία.
Μασκότ του Σότσι
Μασκότ του Σότσι
Στα πιπεράτα της τελετής έναρξης ήταν το γεγονός ότι μεταξύ των λαμπαδηδρόμων βρισκόταν και η Αλίνα Καμπάγιεβα, χρυσή ολυμπιονίκης της ρυθμικής που φέρεται να είναι ερωμένη του Πούτιν και να έχει αποκτήσει μαζί του δυο εξώγαμα παιδιά. Η Καμπάγεβα παρέδωσε την δάδα στην αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ Ιρίνα Ρόντνινα, η οποία άναψε την φλόγα στον βωμό, μαζί με τον πρώην παίχτη του χόκεϊ, Βλάντισλαβ Τρέτνιακ.
Κάποιοι όμως έσπευσαν να υπενθυμίσουν ότι η Ρόντνινα, είχε ανεβάσει τον Σεπτέμβριο στο twitter μια φωτογραφία με τον Μπαράκ Ομπάμα μπουκωμένο, να κάθεται δίπλα στην Μισέλ και να κοιτάει πεινασμένος μια μπανάνα. Το tweet είχε προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς θεωρήθηκε απόπειρα να συγκριθεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ- που ήταν μια από τις ηχηρές απουσίες της τελετής- με...μαϊμού.

www.ethnos.gr


Σότσι: Λιακάδα και χιόνι σε ασφαλές περιβάλλον 

Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Σότσι έδωσαν σε πολλούς φίλους του αθλητισμού την ευκαιρία να ανακαλύψουν μια πόλη που μέχρι τώρα δεν αποτελούσε πόλο έλξης για τους τουρίστες.
Οι διοργανωτές υποστηρίζουν πως σχεδόν το ένα τρίτο των εισητηρίων για τους αγώνες αγοράστηκαν από επισκέπτες εκτός Ρωσίας, μεταδίδει από το Σότσι ο απεσταλμένος του euronews Ντενί Λοκτιέ.

Επισκέπτες αλλά και κάτοικοι απολαμβάνουν τον καλό καιρό σε απόσταση μόλις 50 χιλιομέτρων από τις χιονισμένες βουνοκορφές του Καυ
κάσου.

«Είναι πολύ περίεργο – μοιάζει παράξενο να βλέπουμε φοινικόδεντρα και γαλανό ουρανό και να μην χρειάζεται να φοράμε καν παλτό και αύριο θα βρεθούμε στο χιόνι. Ναι, είναι πολύ περίεργο».
Τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας δεν φαίνεται να προβληματίζουν τους επισκέπτες.
Το Σότσι έχει φιλοδοξίες να γίνει ένα θέρετρο που θα προσελκύει τουρίστες από όλον τον κόσμο. Αυτές τις μέρες βάζει γερές βάσεις για να αναδειχθεί σε νέο, περιζήτητο προορισμό.
Ο διάσημος D-Rolf αποτελεί χαρακτηριστική φιγούρα όλων των ολυμπιακών αγώνων από την εποχή της πτώση του τοίχους του Βερολίνου και μετά. Με το θρυλικό τράμπαντ του έχει βρεθεί στην Αθήνα, το Βανκούβερ, το Σολτ Λέικ Σίτι, το Σίδνεϊ.
Ο Ανατολικογερμανός με το 26 χρόνων αυτοκίνητό του, ο οποίος θεωρεί εαυτόν πρεσβευτή της ενότητας και της φιλίας των λαών, δεν θα μπορούσε να λείπει από το Σότσι.

 


.euronews

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...