Προετοιμάζεται η μονάδα παραγωγής του Μιραφιόρι Αποκάλυψη: Alfa Giulietta Cross εν' όψει!

Πληροφορίες οι οποίες προέρχονται από “κύκλους” της διοίκησης του γκρουπ της Fiat επιβεβαιώνουν τα δημοσιεύματα του NewsAuto.gr, ότι το SUV της Alfa Romeo είναι καθ΄οδόν… Μάλιστα διέρρευσε και το όνομα που θα χρησιμοποιήσουν, το οποίο, σύμφωνα με τον βρετανικό ειδικό Τύπο, είναι Giulietta Cross.
Όμως οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι παρά την ονομαστική παραπομπή προς μια πιο σκληροτράχηλη έκδοση της Giuletta, θα είναι ένα αυτοκίνητο, που θα έχει μεν κοινά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά με το ιταλικό μικρομεσαίο, θα έχει όμως ξεκάθαρη SUV μορφή, η οποία θα του επιτρέψει να σταθεί απέναντι στα BMW X1, Mercedes GLA και Audi Q3. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν οτι οι Ιταλοί αναπτύσσουν και έναν νέο 2λιτρο diesel κινητήρα απόδοσης περίπου 170 PS, ενώ σύντομα θα εφοδιάσουν το ιταλικό SUV με το νέο ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων των 9 σχέσεων, το οποίο διαθέτει και το Jeep Renegade. Επίσης δεν αποκλείεται να δούμε και δικίνητη έκδοση με τον 1,6 lt. diesel κινητήρα που “φοράει” η Lancia Delta, απόδοσης 120PS…
Βέβαια όλα τα παραπάνω είναι… ρευστά (ιδιαίτερα οταν αναφερόμαστε σε Ιταλούς) και το μόνο σίγουρο είναι οτι στην Alfa Romeo θέλουν μέχρι το 2015 να έχουν παρουσιάσει το νέο SUV τους. Όπως αφήνει να εννοηθεί ο Damien Dally, επικεφαλής της μάρκας στη Μ. Βρετανία, θα διαθέτει πολύ από το DNA του νέου Cherokee.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...