Ο Γιώργος Καπουτζίδης, αποκαλύπτει τι θα δούμε στον αποψινό Ελληνικό τελικό!

Πολύ τραγούδι θα έχει ο αποψινός ελληνικός τελικός για την Eurovision, με παρουσιαστές τη Δέσποινα Βανδή και το Γιώργο Καπουτζίδη.
Μάλιστα φέτος συμπληρώνονται και 40 χρόνια συμμετοχής της χώρας μας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, επομένως η βραδιά θα έχει πολλές εκπλήξεις!
Αρχικά, θα δούμε τους δυο παρουσιαστές να τραγουδάνε:

«Θα τραγουδήσω και εγώ λίγο φέτος, αλλά η Δέσποινα θα τραγουδήσει και μόνη της. Θα ακούσουμε ωραία τραγούδια από τα 40 χρόνια της Eλλάδας στην Eurovision. Θα δούμε πολλές εκπλήξεις αλλά και ντουέτα. Θ’ ακούσουμε την “Άνοιξη”, το “Ελλάδα χώρα του Φωτός”, αλλά και το “Secret Combination”», δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.
Παράλληλα, έκανε και τη «σύγκριση» ανάμεσα στη Ζέτα Μακρυπούλια και τη Δέσποινα Βανδή, μιας και έχει παρουσιάσει και με τις δυο τον ελληνικό τελικό παλαιότερα:
«Με τη Ζέτα 8 χρόνια πριν, είχαμε περάσει πολύ ωραία στον τελικό, αλλά ήταν και άλλες εποχές. Αλλά και πέρυσι πέρασα πολύ ωραία! Κάθε πράγμα, έρχεται στον καιρό του».
Τέλος, μίλησε και για την Έλενα Παπαρίζου που κατέκτησε την 4η θέση στο Melodifestivalen:
«Μου άρεσε πολύ το τραγούδι της Έλενας, και είναι μεγάλη επιτυχία που κατέκτησε την 4η θέση στο Melodifestivalen. Είναι ένας πολύ μεγάλος θεσμός. Οι Σουηδοί έχουν φτιάξει ένα φεστιβάλ υψηλού επιπέδου. Είναι δύσκολο και να σε δεχτούν εκεί, πόσο μάλλον να φτάσεις στον τελικό και να κατακτήσεις την 4η θέση».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...