Karlie Kloss: Με αθλητικά στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Η 21χρονη Kloss, η οποία έχει ύψος 1.85, γεννήθηκε στο Σικάγο και μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη στο Μιζούρι των ΗΠΑ, έχει καταφέρει μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα να γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο
Στα γυρίσματα του νέου διαφημιστικού της Nike, στo οποίo πρωταγωνιστεί, βρίσκεται αυτόν τον καιρό η Karlie Kloss, την οποία συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός να φοράει φούξια αθλητικά παπούτσια και ασορτί t-shirt σε δρόμο της Νέας Υόρκης.


Η 21χρονη Kloss, η οποία έχει ύψος 1.85, γεννήθηκε στο Σικάγο και μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη στο Μιζούρι των ΗΠΑ, έχει καταφέρει μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα να γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο.

Πρόσωπο πολλών γνωστών εταιρειών όπως οι Louis Vuitton, Donna Karan, Lacoste και Lanvin, η Karlie έχει πει σε συνεντεύξεις της ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως θεωρείται σήμερα κορυφαία στον χώρο της και ότι πώς προερχόμενη από μια μικρή πόλη στο Μιζούρι των ΗΠΑ, δεν φανταζόταν ποτέ ότι κάποτε θα ταξίδευε σε όλο τον κόσμο.

Μια από τις σημαντικότερες συνεργασίες της μέχρι τώρα είναι αυτή με τη Victoria Secret, η οποία την έχει κάνει περισσότερο γνωστή και της έχει ανεβάσει το κασέ. Η Kloss στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με το να φτιάχνει μπισκότα, να κάνει ποδήλατο και να χορεύει μπαλέτο.



















πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...